Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tiiminvetäjä

Awanic Oy Kotka

Awanic Oy hakee koodaustaitoista tiiminvetäjää vastaamaan menestyvien ja kehittyvien tietojärjestelmätuotteiden ylläpidosta ja kehityksestä sekä tuotteita ylläpitävän tiimin tehokkuudesta ja hyvinvoinnista.

Meillä tulet työskentelemään turvallisuuden ja laadun hallintaan liittyvien tietokantapohjaisten tuotteiden parissa. Tuotteillamme on vakaa, laaja ja koko ajan laajentuva asiakaskunta. Pyrimme työllämme edistämään potilasturvallisuutta, työturvallisuutta, tietoturvallisuutta ja toimitilojen turvallisuutta. Pääosa asiakkaistamme on julkisia organisaatioita kuten sairaanhoitopiirejä ja kuntia, mutta yhä enemmän asiakaskunnassamme on myös erikokoisia yrityksiä.

Meillä saat mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä. Pääset näkemään oman työsi jäljen konkreettisesti ja pääset vaikuttamaan asioihin. Työajat ja -tavat ovat meillä joustavat. Toimistomme sijaitsee Tampereella. Meillä on toimintaa myös Joensuussa. Tiiminvetäjän on mahdollista työskennellä ainakin pääosin myös muulla paikkakunnalla. Työhön sisältyy matkustamista kotimaassa.

Odotamme sinulta ennen kaikkea itsenäistä työskentelyotetta sekä halua ja kykyä uuden oppimiseen. Arvostamme yhteistyötaitoja ja joustavaa asennetta. Työssä on etua siitä, jos sinulla on kokemusta käyttöönotto- ja kehitysprojektien vetämisestä ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Toivomme että pyrit ymmärtämään asiakastarvetta ja haluat tehdä vaikuttavaa työtä. Sinun tulisi olla valmis tekemään hommia myös koodin kanssa, kädet savessa, akuuttien kehitystoimien toteuttamiseksi ja ongelmien ratkomiseksi. Erityisen hienoa on, jos sinulla on kokemusta Classic ASP-ohjelmointiympäristöstä, VBScript- ja JavaScript-ohjelmointikielistä ja/tai Azure-kehitysalustasta. Jos sinulla ei ole näistä kokemusta, toivomme että olet kuitenkin valmis opettelemaan.
WWW-osoitehttp://www.awanic.com
YhteystiedotElina Pietikäinen, elina.pietikainen@awanic.fi, p. 046 921 1202.
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy17.09.2019 klo 23:59
Jätä hakemuselina.pietikainen@awanic.com
Ilmoitus jätetty06.08.2019
Ilmoitusnumero10052057

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin