Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laitoshuoltaja

Barkbackens Servicehus Turku

Parkinmäen Palvelutalo Oy on paikallinen, voittoa tavoittelematon koti ikäihmisille. Meillä asuu noin 130 vanhusta. Omaa henkilökuntaa työskentelee taloissamme noin 80 henkeä. Henkilökuntamme nauttii hyvistä työsuhde-eduista, mm. laaja työterveyshuolto, mahdollisuus nauttia oman keittiön aterioista edullisesti, liikunta- ja kulttuurisetelit yms. Työhyvinvointi on meille tärkeä asia.

Siivoustiimimme on ammattitaitoinen hyvä porukka, johon kuuluu laitoshuoltajia, kodinhuoltajia ja vaatehuoltajia. Haaveiletko uudesta ammatista? Tai jos sinulta puuttuu alan koulutus niin ei haittaa, oppisopimuskin on mahdollinen. Asenne ratkaisee. Työ on monipuolista, asukkaiden kotisiivousta, yleisten tilojen puhtaanapitoa. Koska työtä tehdään asukkaan omassa kodissa, niin taito kohdata vanhus ja kyky kommunikoida suomeksi on välttämättömyys. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Siivoustiimimme työskentelee päivisin, viikonlopputöitä tehdään toisinaan, noin 1 kerta/kk.

Kiinnostuitko? Haastattelemme jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti sähköpostitse!
WWW-osoitehttp://barkbacken.fi
YhteystiedotJasmine Kankaanpää
040-7595690
jasmine.kankaanpaa@parkinmaki.fi
Työpaikan osoite20100 TURKU
PalkkausAvainta tes
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusjasmine.kankaanpaa@parkinmaki.fi
Ilmoitus jätetty03.06.2020
Ilmoitusnumero10365961

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin