Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Aurinkojärjestelmien myyjä Kokkolan Energia Oy:ll

Barona Kokkola

Sinun osaamistasi tarvitaan! Hae kesätyöhön Kokkolan Energialle aurinkojärjestelmien myyjäksi.

Tehtävänäsi on myydä ja markkinoida Kokkolan Energian aurinkojärjestelmäratkaisuja sekä kasvotusten että puhelimitse. Toivomme, että osaat ratkaisukeskeisenä henkilönä kartoittaa asiakkaan tarpeet kokonaisuutena ja tarjota asiakkaalle juuri hänelle sopivaa ratkaisua.

Odotamme hyviä suullisia ja kirjallisen vastaamisen vuorovaikutustaitoja. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Olet luonteeltasi ulospäinsuuntautunut sekä kiinnostunut oppimaan uusia asioita.

Taustaltasi olet esimerkiksi sähköteknisen alan opiskelija. Aikaisempi kokemus myyntityöstä tai aurinkojärjestelmistä on iso etu tehtävää haettaessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän uusiutuvan energian alalla. Perehdytämme sinut aurinkojärjestelmien myyntiin ja sinulla on tukenasi Kokkolan Energian kokeneet asiantuntijat.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä suunniteltu aloitus on toukokuun alussa. Työn kesto on 27.8.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tapani Pura numerosta 050 506 5280 tai sähköpostilla osoitteesta tapani.pura@barona.fi

Barona Asiakaspalveluratkaisut tarjoaa sinulle työmahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Asiakkaillemme etsittävien asiakaspalvelijoiden lisäksi palvelukeskuksemme työllistävät 500 asiakaspalvelun ammattilaista Fuengirolassa, Katowicessä, Kuusamossa, Joensuussa ja Oulussa. Uskomme moderniin asiakaspalveluun, jossa asiakaspalvelijalla on tärkeä rooli positiivisten muistijälkien ja hyvän asiakaskokemuksen luojana. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotTapani Pura
tapani.pura@barona.fi
050 506 5280
Työpaikan osoite67100 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, Rekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy22.04.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/60080cd40cc7cc0021d050a0
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10693683
Työnantajan viite606e93c51786600022e5165d

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin