Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Chief Accountant / Team Leader

Barona Inari

Oletko luonnossa viihtyvä ja Lapin erämaahan haikaileva kirjanpidon ammattilainen, joka haluaisi olla meidän tuleva Chief Accountant / Team Leader? Jos lisäksi viihdyt nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä, tässä voisi olla sinun seuraava paikkasi!

Toimintojen uudenjärjestelyn myötä meidän kolmen hengen osaavaan taloushallinnon tiimiin on haussa neljänneksi jäseneksi kehityshenkinen Chief Accountant / Team Leader vakituiseen työsuhteeseen Ivaloon!

Käytännössä Chief Accountantin työtehtävinä meillä ovat mm. pääkirjanpito- ja siihen liittyvät tehtävät kuten tilinpäätökset, kuukausittaiset tuloslaskelmat ja taseet sekä muita kuukausiraportointiin liittyviä tehtäviä. Vastuullasi on kansallinen kirjanpito, mutta konsernirakenteemme myötä tiimissäsi tehdään myös IFRS-standardin mukaista raportointia. Vastuualueeseesi kuuluvat myös talous- ja hr-tiimin esimiestehtävät, jolloin vastaat tiimisi suoriutumisesta myös muissa taloushallinnon tehtävissä kuten osto- ja myyntireskontrassa sekä maksuliikenne- ja veroasioissa. Palkkahallinnon palvelut hankimme talon ulkopuolelta.

Taloushallinnon tiimimme muodostuu tämän rekrytoinnin jälkeen seuraavista taloushallinnon moniosaajista: Chief Accountant, Finance Specialist, Financial and HR Coordinator ja Financial Assistant. Tehtävät voivat tiimin sisällä hieman vaihdella kuukauden ajankohdan, yrityksen sesonkien, projektien ja tilanteiden mukaisesti. Taloushallinnon tiimissämme valttia on ME-henki, sillä tuuraukset ja ruuhkahuippujen työnjaot hoituvat tiimin kesken. Arvostammekin innokkuutta tehdä oman tehtävänkuvan lisäksi myös tarvittaessa muita taloushallinnon tehtäviä. Lähiesimiehenäsi toimii toimitusjohtaja Janne Seurujärvi.

Tehtävä on vakituinen ja edellyttää asumista alueella.

Edellytykset:

-useamman vuoden kokemus pääkirjanpidon ja kirjanpidon tehtävistä
-kokemusta tilinpäätöksistä sekä konsernitilinpäätöksen periaatteiden ymmärrystä
-taloushallinnon kokonaisuuden ymmärrystä ja kiinnostusta talousprosessien kehittämiseen
-yhtiön sisäisen sekä ulkoisen laskennan hallintaa
-hyvää Excel- ja järjestelmäosaamista
-pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta, numerotarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta ulospäinsuuntautuneisuutta ja hyviä tiimitaitoja
-sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle?

-Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin kansainväliseen pörssiyhtiöön kuuluvassa Inarilaisessa yrityksessä, jossa työntekijät aidosti viihtyvät.
-Mukavan työyhteisön yhdessä alueen merkittävimmistä ja tunnetuimmista yrityksistä
-Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolissasi
-Elämän aidossa Lapissa, tunturin kupeessa sekä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä
-Itsenäisen ja vastuullisen työnkuvan mielenkiintoisella autoteollisuuden alalla.
-Osaavan taloushallinnon tiimimme tuen lisäksi saat tukea myös konsernimme taloushallinnon tiimiltä
-Hyvät henkilökuntaedut

Toivottu aloitusaika on mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan.

Jos taloudellinen vastuu talviautoilun testauksen ytimessä sekä aktiivinen elämä aidossa Lapissa on sinun juttusi, tässä voi olla tarjolla elämäsi tilaisuus!

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin seniorikonsultti Susanna Pohjanen p. 050-5265446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, p.050-4131220. etunimi.sukunimi@barona.fi.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen ja 5.8.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotJyry Lehtoniemi
jyry.lehtoniemi@barona.fi
0504131220
Työpaikan osoite99800 IVALO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy05.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5f06c36965a8390021243a52
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396367
Työnantajan viite5f06c981dcff9000228bc0ac

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin