Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Elintarviketyöntekijä

Barona Vantaa

Etsitkö kivaa työpaikkaa? Haemme asiakkaallemme Evertaste Oy:lle elintarviketyöntekijöitä pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme kylmää kyytiä vauhdikkaassa ympäristössä Vantaalla - elintarviketyöntekijänä pakkaat ja valmistat take away- ja valmisruokatuotteita viileissä olosuhteissa. Työvuorossasi saatat vaikkapa täyttää kolmioleipiä linjan vieressä seisten. Leivänteon lomassa voit heittää läppää työkaverisi kanssa - tai antaa ajatusten levätä, kunhan kolmiot rullaavat kuten pitää.

Tarjolla on pitkä määräaikainen työsuhde. Tällä hetkellä aamuvuorolainen tulee töihin kello 6, ja kello kaksi on läpsystä vaihto: iltavuorolaisen vuoro on klo 14-22, mutta mahdollisuus on muihinkin vuoroihin.

Pääset töihin käsiksi kahden päivän hyvällä perehdytyksellä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaan Virkamiehen alueella, lentokentän läheisyydessä. Yrityksen nimi vaihtui loppu vuodesta Starfood Finland Oy:stä Evertaste Oy:ksi yrityksen globaalin nimen muutoksen myötä.

Evertaste Oy on yksi suurimmista take away-tuotteiden valmistajista, joka on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien. Asiakkaina ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentokoneyhtiöt. Yritys on osa globaalisti toimivaa LSG Sky Cheff- konsernia. Omistautuminen ruoanvalmistukselle ja kokemus logistiikasta ovat laajentaneet yrityksen toimintaympäristöä maailmanlaajuisesti ateriapalveluihin sekä valmisruokamarkkinoille.

Tuotteiden turvallisuus sekä ympäristöstä huolehtiminen ovat Evertastelle tärkeitä asioita. Tarkan omavalvonnan ohella noudatetaan lentoliikenteen laatu- ja turvallisuusstandardeja. Yrityksellä on FSSC 22 000 sertifikaatti.

Hakijalta vaaditaan

- Hygieniapassi

- 18 vuoden ikää

- Sitoutumista kesätyöhön täysipainoisesti koko määräaikaisuuden ajan

- Suomen kielen taitoa (mikäli äidinkielesi on muu kuin suomi, sinulla tulee olla suomenkielentodistus tasoa B1)

Toivomme, että sinulla olisi aktiivinen ja rohkea asenne: uskallat puuttua poikkeamiin linjastolla ja kysyt apua, mikäli työ ei rullaa. Tällaisessa pestissä on tärkeää, että työ on kivaa ja sujuvaa, joten siinä määrin on hyvä handlata ryhmätyöskentelytaitoja.

Jokaiselle tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys.

Jos et säikähdä fyysistä työtä kylmätiloissa, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Hae mukaan jo tänään! Tarkkailethan sähköpostiasi, sillä lähetämme jatkoon valituille linkin videohaastatteluun!

Käy kurkkaamassa aikaisemman kesätyöntekijän Eevan täältä : https://careersblog.barona.fi/eeva-kerrytti-opiskeluaikanaan-arvokasta-ty%C3%B6kokemusta-barona-flexill%C3%A4

Barona Flex tarjoaa matalan kynnyksen keikkatyötä kiinnostavissa asiakasyrityksissämme. Saat avullamme joustoa arkeen: juuri sinulle sopivia töitä, juuri silloin kun sinulle sopii - eivätkä työt lopu kesken. Pääset tekemään töitä muun muassa muuttohommissa, kalusteasennuksessa, elintarviketyöntekijänä ja rengasasentajana. Uskomme, että asenne on ratkaisevassa roolissa: emme katsele koulupapereiden perään, vaan keskitymme osaamiseen ja yksilölliseen potentiaaliin. Meillä vallitsee rento ilmapiiri, jossa on helppo onnistua, kehittyä ja nauttia työstä.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotSanna Perttilä
sanna.perttila@barona.fi
+358 10 850 0770
Työpaikan osoite01200 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5d53fd087879b6002064cd60
Ilmoitus jätetty02.09.2019
Ilmoitusnumero10084599
Työnantajan viite5d6cff20c258ad001f064e92

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

17 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin