Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Huoltamokahvilatyöntekijä

Barona Tampere

Oletko aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Virtaako suonissasi asiakaspalveluhenkinen veri? Olisitko juuri sinä Shell HelmiSimpukan uusin helmi?
Mikäli vastasit kysymyksiimme kyllä, saatat olla etsimämme HUOLTAMOKAHVILATYÖNTEKIJÄ.Etsimme HUOLTAMOTYÖNTEKIJÄÄ työskentelemään asiakasyrityksessämme Tampereella, Parkanossa, Ruutanassa tai Ylöjärvellä.

Mitä pääset Shell HelmiSimpukoissa tekemään?

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä pääset näyttämään kyntesi niin kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä kuin jonkin verran myös keittiön puolella ruuanvalmistuksen parissa. Kahvilassa työtehtäviisi kuuluu myyntityön lisäksi mm. Veikkauksen palveluista huolehtiminen. Näiden asiakaspalvelutehtävien lisäksi pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla niitä ruokatuotteita, jotka ovat listalta tilattavissa aina aseman ollessa auki. Myös aseman siivous tapahtuu henkilökunnan toimesta.

Shell HelmiSimpukka on auki kukonlaulusta iltamyöhään, joten töitä tehdään vuoroissa aseman aukioloaikojen mukaisesti.

Kuka Shell HelmiSimpukassa pärjää?

Hakijan ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan arvostetaan suuresti. Olet aurinkoinen asiakaspalvelija, jolla on hymy herkässä ja otat asiakkaasi aina vastaan rennolla ja osaavalla otteella. Nautit aseman vilkkaasta ja ajoittain hektisestäkin työtahdista, paineensietokykysi on rautaa ja pyrit aina ylittämään itsesi tehtävästä riippumatta. Ymmärrät myös, etteivät aseman työt tekemällä lopu ja osaatkin käyttää rauhalliset hetket oma-aloitteisesti hyödyksesi.

Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten kaupallisen tai ravintola-alan koulutus, jonka lisäksi aikaisempi asiakaspalvelu- tai keittiökokemuksen luetaan ehdottomasti eduksesi. Mikäli et kuitenkaan vielä ole alan ammattilainen, ei huolta! Shell Helmisimpikassa pärjää käsistään kätevä, heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen tyyppi, sinut kyllä koulutetaan tehtävään.

Tässä työssä asenne ratkaisee!

Entä mitä Shell HelmiSimpukka tarjoaa sinulle?

Sinulle tarjotaan haastavaa mutta erittäin antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Shell HelmiSimpukassa jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Täältä saat myös mahtavat valmiudet työelämään!

Kiinnostuitko?

Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 4000 ravintola-alan ammattilaista.

Restel uudistuu -laajennamme liiketoimintaa uusilla avauksilla, uudistamme olemassa olevia toimipisteitä ja tarjoamme satoja uusia työpaikkoja. Etsimmekin jatkuvasti tulevaisuuden tekijöitä rakentamaan kanssamme entistä parempia elämyksiä. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä aina aputyöstä esimiestyöhön ja sopivia ammatillisia haasteita uran kaikissa vaiheissa. Haluamme palkata alan parhaat tyypit noviiseista tervaskantoihin, Helsingistä Rovaniemelle. Konseptista riippumatta työntekijöitämme yhdistää tinkimätön halu palvella asiakasta mielenjäävästi, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme työntekijöillemme erinomaiset, kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäinen
WWW-osoitehttp://www.careers.barona.fi
YhteystiedotElisabeth Porkka
tampere@opteam.fi
010 8500 800
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2018 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://o2.barona.fi/5b339d0a7af3b70d932c9312
Ilmoitus jätetty18.07.2018
Ilmoitusnumero9647161
Työnantajan viite5b339d0ab0ddfc001e80cbc0

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin