Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kassamyyjä K-Market Sodankylään

Barona Sodankylä

Kaupan alan työt odottavat tekijäänsä!

Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä. Pääset auttamaan asiakkaita ja saat arvokasta kokemusta kassatyöskentelystä. Kassaosaajan työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua, sekä muita kaupan työtehtäviä.

Etsimme asiakaspalveluhenkisiä henkilöitä työskentelemään kauttamme asiakasyritykseemme Sodankylän K -Marketiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen! Tuntimäärä on noin 20h /vko.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas asenne työhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä.

Toivomme työnhakijalta:

- motivaatiota

- hyvää asennetta työtä kohtaan

- joustavuutta

- luotettavuutta

- sujuvaa suomen kielen taitoa

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. On tärkeää, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian hakulinkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset!

Edellytykset työnsaannille: Lappi, Kauppa, Kaupan myyjä, Hyvä suomenkielen taito

Eduksi luettavat asiat: Lappi, Kaupan myyjä, Sodankylä, Kauppa

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta - myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttp://www.careers.barona.fi
YhteystiedotSuvi Willström
suvi.willstrom@barona.fi
050 442 6912
Työpaikan osoite99600 SODANKYLÄ
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5c5d25986f47a1001efdfcd6
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846569
Työnantajan viite5c5d25995c57d5001f13641d

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin