Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kassanhoitaja

Barona Hämeenlinna

Hei Sinä reipas kaupanalan osaaja! Oletko asiakaspalvelualtis ja hymysi pysyy korvissa myös kiireessä? Nautitko mukavasta työstä ihmisten keskellä?
Kassapalvelun merkitys asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Kassa/myyjän työtehtävät kattavat laajan kokonaisuuden. Työtehtäviin kuuluu kassatyöskentelyä, hyllytystä, asiakaspalvelua sekä muita kaupan työtehtäviä. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat arkeen ja juhlaan. Vuoroja tarjolla Hämeenlinnan (Hauho, Iittala, Lammi, Tuulos, Parola, Turenki) alueella.

Voit olla alan ammattilainen tai uraa vasta aloitteleva työntekijä. Tärkeintä on reipas ja aurinkoinen asenne asikaspalvelutyöhön. Työssä hyödyksi on alan koulutus tai aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä. Toivomme, että sinulla on ikärajapassi sekä veikkauskortti ja tarvittaessa opastamme sinua näiden suorittamisessa.

Toivomme työntekijältä:

- joustavuutta ja oma-aloitteisuutta

- paineensietokykyä

- suomen kielen taitoa

-auto käytössä

Me tarjoamme sinulle työehtosopimuksen mukaisen palkan ja mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Lisäksi pääset näkemään erilaisia kohteita ja tutustumaan moniin uusiin työtovereihin. Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi myös meidän muissa asiakasyrityksissämme.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kassa/myyjä, lähetäthän hakemuksesi pian! Huomioimme vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta - myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotRita Kuittinen
rita.kuittinen@barona.fi
Työpaikan osoite13100 HÄMEENLINNA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy30.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5d0b721e7b9652001fd9127e
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10095897
Työnantajan viite5d78a4143305460022ed4c03

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin