Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kassatyöntekijä

Barona Alajärvi

Oletko aina haaveillut työstä asiakaspalvelijana? Haluatko oppia käyttämään kassakonetta ja saada arvokasta työkokemusta asiakaspalvelusta?

Haemme KASSATYÖNTEKIJÄÄ Alajärvellä sijaitsevaan liikennemyymälään. Sovit tähän työhön kuin nakutettu, jos rakastat asiakaspalvelutyötä ja haluaisit oppia kassatyön kiemurat. Työpäiväsi pitävät sisällään huisketta ja hulinaa, mutta sinä et ole siitä moksiskaan vaan tartutat hymyn mielelläsi myös asiakkaisiin. Kassatyöntekijänä olet siellä, missä sinua tarvitaan ja palvelet asiakkaita heidän tarpeissa. Tässä työssä tulet todelliseksi moniosaajaksi! Työtehtävät sisältävät laajalti erilaisia työtehtäviä liikennemmyymälän salin ylläpidosta pikaruuan valmistukseen.

Edellytämme työntekijältä asiakaspalveluhenkistä asennetta ja ripeää työotetta! Sinun ei tarvitse olla alan konkari, sillä sinut perehdytetään työhön. Aikaisempi kokemus erilaisista kassajärjestelmistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi sinulta olisi hyvä löytyä. Voimme myös auttaa sen hankinnassa, mikäli sitä ei sinulta vielä löydy. Voit suorittaa kauttamme ikäraja- ja veikkauspassin.

Tarjolla on määräaikainen työsuhde, joka alkaa mahdollisimman pian. Tunteja tarjoamme vähintää 60h/3vko. Työvuorot sijoittuvat liikennemyymälän aukioloaikoihin eli aamuihin ja iltoihin kaikkina viikonpäivinä.

Kiinnostaako työskentely työpaikassa, jossa näkee paljon ihmisiä ja saa arvokasta asiakaspalvelukokemusta? Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemus heti! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotBarona Seinäjoki
seinajoki@barona.fi
Työpaikan osoite62900 ALAJÄRVI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5f06c93365a83900212447b1
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396366
Työnantajan viite5f06c9334c0f18001f1692de

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin