Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokoonpanija metalliteollisuuteen

Barona Vantaa

Haemme arvostetulle kansainväliselle yhteistyökumppanillemme metallialan taustan omaava henkilöä mekaaniseen kokoonpanoon vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään 2-vuorossa hyvin kulkuyhteyksien varrella.

Kokoonpanijat työskentelevät erittäin siistissä tehtaassa monipuolisissa kokoonpanotehtävissä. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiilejä ja venttiiliyhdistelmiä ja asentaja vastaa kokonaisuuksien valmistuksesta alusta loppuun. Työt koostuvat mekaanisista- ja instrumentointi-asennustöistä, sekä tuotetestauksesta ja tarkastuksesta. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä.

Työssä menestyminen vaatii tekijältä tehtävään soveltuvaa metallialan koulutustaustaa (esim. koneasentaja, mekaniikka tai vastaava). Aikaisempi kokemus kokoonpanosta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Tärkeintä tehtävässä onnistumisen kannalta on aito kyky ja kiinnostus kehittyä alalla, sekä huolellinen ja oma-aloitteinen työskentelyasenne. Katsomme tärkeäksi valveutuneen asenteen työturvallisuutta kohtaan.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa sekä perustietoteknisiä perustaitoja. Katsomme englannin kielen taidon eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa todella kilpailukykyisellä palkalla ja ison talon eduilla. Saat osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen.

Mikä mielenkiitosi heräsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, niin haethan paikkaa heti, sillä ne täytetään heti sopivien ammattilaisten löydyttyä. Mikäli olet muuttamassa työn perässä Uudenmaan työssäkäyntialueen ulkopuolelta, autamme sinua tarvittaessa asunnon etsinnässä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä - olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotAri Kumlander
ari.kumlander@barona.fi
Työpaikan osoite01200 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.04.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5c879e967bc09f001e46e947
Ilmoitus jätetty15.04.2019
Ilmoitusnumero9929593
Työnantajan viite5cb4352883d193001f091c6d

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin