Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Laaduntarkastaja -Trainee Karhulan Valimolle

Barona Kotka

Barona hakee Karhulan Valimolle Laaduntarkastaja -Traineeta valukappaleiden lopputarkastuksiin.

Kiinnostaisiko sinua syventää osaamistasi valukappaleiden laaduntarkastuksien parissa? Tarjolla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kasvaa NDT-tarkastusten asiantuntijaksi osana mukavaa tiimiä. Oletpa sitten uusia uramahdollisuuksia etsivä ammattilainen tai opintojaan viimeistelevä opiskelija, ethän jätä tätä tilaisuutta käyttämättä!

Karhulan Valimo kouluttaa ja pätevöittää sinut laaduntarkastajaksi ja tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen pystyt työskentelemään itsenäisesti laaduntarkastajan tehtävässä. Traineen kanssa solmitaan työsuhde ja toimit tehtävässä kokeneemman tarkastajan opissa. Sinulle opetetaan tarkastusmenetelmät (visuaalinen ja ultra), raportointia ym. tehtävän vastuut.

Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön ja kykyä oppia monipuolinen ammatti sekä motivaatiota kehittyä työssä jatkuvasti. Tärkeintä on oma-aloitteinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia vastuullisissa tehtävissä. Voit olla esimerkiksi insinööri, tai DI-opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija. Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta metallialan töistä.

Valittu henkilö aloittaa tehtävässä sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Haethan siis tehtävään heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Katri Hyppänen puh. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä - olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotKatri Hyppänen
050 439 9785
Työpaikan osoite48600 KOTKA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy06.10.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5d79ef28a0858e0020f1fd63
Ilmoitus jätetty12.09.2019
Ilmoitusnumero10097282
Työnantajan viite5d79ef403305460022ed4dc7

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin