Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Barona Espoo

Food Market Herkku on Suomen ensimmäinen Food Market, ruokakeidas, jossa hyvää ruokaa ja puhtaita raaka-aineita rakastetaan. Herkun inspiraationa toimi suurkaupunkien kauppahallit, katuruoka ja uusimmat ruokatrendit. Meitä herkkulaisia yhdistää intohimo ruokaan. Kun työtä tehdään sydämellä, se näkyy palvelussa. www.foodmarketherkku.fi

Millaisesta työstä on kyse?

Food Market Herkut ovat upeita herkkukauppoja runsaine palvelutiskeineen, joista löytyy paljon monipuolisia myyjän tehtäviä. Saatat löytää päivän aikana itsesi esimerkiksi kassalta, hyllyttämästä tai palvelutiskiltä. Etsimme tällä hetkellä myyjiä jotka haluavat tehdä monipuolisesti erilaisia tehtäviä Herkussa. Haemme työntekijöitä kassalle sekä palvelutiskeille, liha-kala-,meals-, juusto-, leikkele- ja bakery- osastoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Sopimustunnit 30-37,5/vko. Työsuhdemuoto: Vakituinen.

Arvostamme myös osaamista molemmista kotimaisista kielistä ja englannista, jotta voimme tarjota mahdollisimman laadukasta palvelua laajalle asiakaskunnallemme.

Voit tutustua Herkun arjen työhön ilmoituksen yläosassa olevan videon kautta.

Mitä toivoisimme sinulta?

Toivomme, että sinulta löytyy aitoa halua, innostusta ja intohimoa asiakaspalveluun. Hektisyys ja muuttuvat tilanteet ovat osa asiakaspalvelijan arkea, joten arvostamme positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta. Työssä tarvitset myös tiimitaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Toivomme myös, että pääset ilahduttamaan meitä ja asiakkaitamme työpanoksellasi joustavasti vaihtelevissa vuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina. Myymälä on avoinna ma-pe klo 7-22, la klo 7-21 ja su klo 10-21.

Me teemme työtämme koko sydämellä, toivottavasti sinäkin!

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Joustavan ja iloisen työporukan lisäksi olemme varma ja luotettava työnantaja. Pidämme työntekijöistämme huolta mm. tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut. Tarjoamalla etuja myös liikunta- ja hyvinvointipalveluihin ja luonnollisesti HOK-Elannon laajat ja kattavat henkilökuntaedut ovat käytössäsi. Henkilöstömme saa S-ryhmän yli 1600 toimipaikasta bonuksen lisäksi ostoetua osuuskaupasta ja tuotteesta riippuen 3-25 prosenttia. Food Market Herkusta ja koko HOK-Elanto -konsernista löytyy myös paljon uusia uramahdollisuuksia, jos jonain päivänä kaipaat vaihtelua ja haluat kehittyä työssäsi.

Hakeminen:

Pääset hakemaan oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Barona käsittelee hakemukset, mutta valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Food Market Herkku-ketjuun.

Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jatkon suhteen mahdollisesti jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä mahdollisimman pian viimeistään hakuajan päätyttyä. Tarkkaile sähköpostiasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta - myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
Yhteystiedot-
hok-rekrytointi@barona.fi
Työpaikan osoite02100 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5efb2ef39855ed00227fb648
Ilmoitus jätetty30.06.2020
Ilmoitusnumero10388457
Työnantajan viite5efb2ef3444e140020e78ed5

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin