Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä Stockmannin Hulluille Päiville

Barona Helsinki

Huhuu! Rakastatko asiakaspalvelua ja myyntityötä? Haemme kevään Hulluille Päiville myyjiä huippuluokan asiakaspalveluun. Tässä tehtävässä olet mukana varmistamassa, että kampanja sujuu suunnitelmien mukaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Hullut Päivät tarjoaa sinulle loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää mistä sinut on tehty! Haemme työntekijöitä tavaratalojen eri osastoille Helsingin keskustaan, Itikseen, Jumboon ja Tapiolaan.

Tämä tehtävä on oikea valinta sinulle, joka rakastat myyntityötä ja asiakaspalvelua. Palvelumyyjänä työskentelet tavaratalon myyntilattialla tärkeässä roolissa varmistamassa, että jokainen Stockmannin asiakas saa henkilökohtaista ja huomioonottavaa palvelua myös keskellä Hullujen Päivien hulinaa: lähestyt asiakkaita rohkeasti ja myyt heille upeita kokonaisuuksia laajasta valikoimasta. Paikkoja on auki useilla eri osastoilla esimerkiksi muodin ja kodintuotteiden parissa.

Sovit osaksi Hullujen Päivien huipputiimiä, mikäli olet oma-aloitteinen, myyntihenkinen ja uskallat rohkeasti ottaa kontaktia ihmisiin sekä viihdyt kiireisen kampanjan hulinassa. Huomaathan, että edellytämme kaikissa tehtävissä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko Hullujen Päivien ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Vuoroja on tarjolla myös kampanjaviikon ulkopuolella.

Työn tarkempi ajankohta vahvistuu haun edetessä. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä työhön ja onko sinulla mahdollisesti jo kokemusta vastaavista tehtävistä.

Paikat täytetään ja haku sulkeutuu välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän jää odottelemaan hakemuksesi kanssa. Suuntaa kohti keltaista ja jätä hakemuksesi jo tänään!

Barona Myynti & Kauppa tarjoaa loistavan ponnahduslaudan työelämään sekä mahdollisuuksia heille, jotka syttyvät suurimmista haasteista. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Vasta-alkajana löydät meiltä työn, joka joustaa elämän rinnalla, ja saat samalla arvokasta työkokemusta - myyntitaitoja tarvitsee jokainen. Konkarille meillä on tarjolla haasteellisimpia myynnin töitä, kuten myynnin johtamista ja muita esimiesvastuita.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotBaronan Stockmann-tiimi
pks.kausiapulaiset@barona.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoalle 11 pv
Haku päättyy01.03.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5e0ee4f5ddc2ed0020f697f8
Ilmoitus jätetty17.01.2020
Ilmoitusnumero10229974
Työnantajan viite5e21496d2b04a7002229b017

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin