Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Omaguru-asiantuntijaksi

Barona Kokkola

Maineikas Omaguru-joukko kasvaa Elisalla. Etsimme nyt uusia Omaguru-asiantuntijoita Kokkolaan!
Oletko kiinnostunut tietoteknisten ongelmien ratkaisemisesta ja asiakaspalvelu on sinun juttusi? Mikäli vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sinulle monipuolinen työpaikka Omaguru-asiantuntijana.


Haluamme tarjota sinulle paikan tulla kasvamaan timanttiseksi Omaguruksi Elisalla! Tarjolla on nyt mahdollisuus määräaikaiseen työhön (12kk). Työt alkavat joko 3.8. tai 1.9. sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikainen ja tuntimäärät voivat vaihdella, mutta töitä on aina vähintään 20h/vko.

Mutta hetkinen, mikä ihmeen Omaguru? Vilkaisehan täältä mistä on kysymys!

Haemme nyt joukkoomme uusia Omaguru-asiantuntijoita monipuoliseen tehtävään. Omaguru-asiantuntijat palvelevat asiakkaita monia eri palvelukanavia hyödyntäen, pääasiassa puhelimitse ja/tai myymälöidemme palvelupisteillä sekä chatin kautta. Joskus tulee tilaisuus piipahtaa myös asiakkaidemme kotona. Työtäsi on aivan tavallisissa arkipäivän tietoteknisissä pulmissa auttaminen, joihin tarjoat markkinoiden asiakaskeskeisimmän avun elämyksellisellä ja mieleenpainuvalla tavalla. Omagurussa myynti on tietenkin osa erinomaista asiakaspalveluamme. Sinun ei tarvitse olla velho tietoteknisissä asioissa, vaan kiinnostus teknisiin härpäkkeisiin ja vempaimiin riittää. Tärkeintä on, että vuorovaikutustaitosi ja asenne uuden oppimiseen ovat kunnossa.

Me perehdytämme sinulle yleisimmät asiakaspulmat ja kaikki muut tarvittavat työkalut. Näin pääset hyvin alkuun, saat jatkuvaa tukea muilta kollegoilta ja pääset kehittämään itseäsi laajalla skaalalla työn ohella. Annamme sinulle mallin selkeään työntekoon ja oppimiseen sekä valmennamme asiakaskohtaamis- ja vuorovaikutustaitosi huippuunsa. Palvelun luonteen vuoksi sinulla on laaja palvelemisen vapaus - pääset hyödyntämään ja kehittämään omia vahvuuksiasi.

Sinusta tulee hyvä Omaguru-asiantuntija, kun omaat avoimen asenteen, riittävästi teknistä harrastuneisuutta sekä halua panostaa omaan jatkuvaan kehittymiseen. Katsomme suureksi eduksesi jos edellä mainittujen lisäksi puhut suomen lisäksi sujuvasti ruotsia!

Tehtävään valituille henkilöille tehdään luottotietojen tarkistus, huumetestaus sekä turvallisuusselvitys

Maksamme tehtävästä ICT-alan mukaista palkkaa 5-tason mukaan.

Työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen, koska olemme joustavia työvuorojen suhteen. Osa-aikaisena työntekijänä sinä kerrot meille milloin olet käytettävissä ja me tarjoamme sinulle vuoroja vain niille ajoille, jotka sinulle sopivat.

Työsopimus tehdään Baronan kanssa ja olet Elisalla vuokratyöntekijänä. Meillä nautit vuokratyöntekijänäkin ison talon hyvistä eduista ja sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässä ja tulevaisuudessa tulla palkatuksi suoraan Elisalle. Suurin arvo ja etu on loistava porukka sekä Elisalla vallitseva aito luottamus työntekijöihin ja sen mukainen vapaus ja joustavuus. Voit lukea lisää hyviä syitä täältä!

Kiinnostuitko? Hyvä, hae meille Omaguruksi!

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen arkisin klo 10-16.

Barona Asiakaspalveluratkaisut tarjoaa sinulle työmahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Asiakkaillemme etsittävien asiakaspalvelijoiden lisäksi palvelukeskuksemme työllistävät 500 asiakaspalvelun ammattilaista Fuengirolassa, Katowicessä, Kuusamossa, Joensuussa ja Oulussa. Uskomme moderniin asiakaspalveluun, jossa asiakaspalvelijalla on tärkeä rooli positiivisten muistijälkien ja hyvän asiakaskokemuksen luojana. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotJarita Laitinen
0408382804
Työpaikan osoite67100 KOKKOLA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy20.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5efc78ea9855ed002280f3d0
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396125
Työnantajan viite5f06a9de4c0f18001f169270

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin