Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Osa-aikainen Myyntivastaava

Barona Helsinki

Etsitkö joustavaa ja osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen ohelle? Etsimme Forenomin inbound myyntitiimiin rohkeaa myynnillistä henkilöä, joka on valmis oppimaan ja haastamaan itsensä!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Liikevaihtomme kasvoi 4.2 miljoonasta eurosta yli 82 miljoonaan euroon 10 vuodessa.

Meidän tehtävä Forenomilla on vastata myynnillisestä asiakaspavelusta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteemme vuodelle 2019 on huolehtia 36M€ myynnin toteutumisesta, ylläpitää nimettyjen yritysasiakkuuksiemme asiakassuhdetta, sekä samalla ratkaista myynnin digitalisaation haasteita saattamalla asiakkaamme verkkokauppamme käyttäjiksi.

Tehtäväkenttäsi

Myyntitiimin tehtävä on vastata henkilöasiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä hyödyntäen ulossoittoja, sekä email-automaatiota.

Sinulleko?

Tarjoamme osa-aikaisen ja vakituisen Myyntivastaavan tehtävän Forenomin myyntitiimissä. Työtunnit painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tunteja tarjoamme joustavasti, mutta keskimäärin tuntimäärä on noin 15h/vko. Palvelemme asiakkaita arkisin 8-20 välillä ja viikonloppuisin 10-18 välillä. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde solmitaan Forenomin kanssa.

Etsimme ensisijaisesti ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Piia Laitila to-pe klo 9-10 välisenä aikana numerosta 050 506 5144.

Barona Asiakaspalveluratkaisut tarjoaa sinulle työmahdollisuuksia sekä Suomessa että kansainvälisesti. Asiakkaillemme etsittävien asiakaspalvelijoiden lisäksi palvelukeskuksemme työllistävät 500 asiakaspalvelun ammattilaista Fuengirolassa, Katowicessä, Kuusamossa, Joensuussa ja Oulussa. Uskomme moderniin asiakaspalveluun, jossa asiakaspalvelijalla on tärkeä rooli positiivisten muistijälkien ja hyvän asiakaskokemuksen luojana. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä - tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotPiia Laitila
piia.laitila@barona.fi
0505065144
Työpaikan osoite00280 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.08.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5d5176091f547100217bd152
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10059353
Työnantajan viite5d524d0797c2c10020c8eee4

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin