Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palvelumestari Shell Pääkaupunkiseutu

Barona Helsinki

Oletko tarmokas ja toimelias tyyppi, jolla autot ovat sydäntä lähellä? Onko ihmisten kanssa työskentely sinulle mieluisaa puuhaa? Vietätkö mieluummin työaikasi ulkona, raittiissa ilmassa monipuolisten työtehtävien parissa?

Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme Shell Palvelumestari

Haemme Pääkaupunkiseudulle Palvelumestareita työskentelemään vaihtelevasti Pukinmäen, Konalan, Tikkurilan sekä Ruskeasannan asemilla.

Vastuualueesi

Palvelumestari huolehtii, että asiakas kokee itsensä tervetulleeksi asemalle ja että, auto tulee tankatuksi asiakkaan haluamalla polttoaineella. Samalla Palvelumestari voi myös mm.

-tarkistaa tuulilasinpesunesteen ja moottoriöljyn sekä lisätä niitä tarpeen mukaan
-pestä auton tuulilasin
-suositella sopivaa autopesua ja lisätä esipesuainetta
-vaihtaa pyyhkijän sulat
-tarkistaa rengaspaineet

Palvelumestarin vuorot tapahtuvat ulkona mittarikentällä ajoittain vaativissakin sääolosuhteissa, joten toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta ulkotyöskentelyyn säässä kuin säässä.

Menestyksen avaimet

Etsimme tehtävään aurinkoisella ja reippaalla elämänasenteella varusteltua tyyppiä, jolta löytyy sopivasti pilkettä silmäkulmasta. Olet joustava, ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen, eikä suusi mutristu viileimmässäkään viimassa. Menestyäksesi tehtävässä sinun ei tarvitse olla autoalan ammattilainen; mikäli olet autoista kiinnostunut sekä oppimishaluinen, pärjäät tehtävässä varmasti!

Lisäksi tässä työssä sosiaalisuudesta ja myyntihenkisyydestä saa ihan konkreettisestikin plussaa: myyntisi tuottaa sinulle nimittäin sopimuspalkkasi päälle vielä provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon!

Tarjoamme sinulle

Työsuhde toistaiseksi voimassa oleva ja tunteja sinulle 63h-90h/3vko.

Palvelumestarin työaika on ma-pe klo 10-18 ja la 9-15.

Työhön perehdytetään perusteellisesti ja annetaan tarvittava koulutus sekä ulkotyöhön soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet. Koska olet erittäin tärkeä osa tiimiämme, neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Opteam ja tulet työllistymään Restel Liikenneasemat Oyn kirjoille, jolloin pääset myös erinomaisten henkilöstöetujen ja urakehitysmahdollisuuksien äärelle.

Täytä sähköinen hakemus 28.2.2019 mennessä. Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

Laajaan ST1/Shell -verkostoon palkataan vuosittain satoja työntekijöitä. Voit jättää myös avoimen hakemuksen täältä

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://restel.fi/restel-tyopaikat/

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttp://www.careers.barona.fi
YhteystiedotSanna Abeng
sanna.abeng@barona.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.02.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5c5d29266f47a1001efe0077
Ilmoitus jätetty08.02.2019
Ilmoitusnumero9846616
Työnantajan viite5c5d292772db360020eaa727

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin