Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektiassistentti Ramirent Oy:lle

Barona Raahe

Ramirent Finland Oy hakee reipasta ja oma-aloitteista projektiassistenttia Raaheen

Projektiassistentin työnkuvaan kuuluu taloushallintoon liittyviä tehtäviä kuten osto- ja myyntireskontran tekoa, laskutusta ja reklamaatioiden käsittelyä sekä Ramirentin oman työajanseurantajärjestelmän käyttöä. Projektiassistentti tekee tiimissä töitä yhdessä työnjohtajien ja projektitoimiston työntekijöiden kanssa.

Mitä haemme?

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, itsenäinen ja järjestelmällinen etkä kavahda myöskään rutiiniluontoisia tehtäviä. Olet oma-aloitteinen ja uskallat myös kysyä ja ottaa asioista selvää. Käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja olet näppärä tietoteknisten ohjelmien käyttäjä. Tiimissä tuet ja kannustat muita sekä asiakaspalvelutilanteessa olet ystävällinen ja reipas.

Toivomme, että sinulla on positiivinen tapa tehdä töitä ja halu oppia uutta. Eduksi katsomme taloushallinnon koulutuksen ja aiemman kokemuksen taloushallinon tehtävistä.

Odotamme hakijalta:

-Asiakaspalveluhenkisyyttä
-Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
-Microsoft office-hallinta ja sujuva käyttö
-Kohtalaista englannin kielen taitoa
-Hyvää tietotekniikan perusosaamista ja kykyä oppia uusia sovelluksia

Työ on arkityötä ja työskentelypaikka sijaitsee Ramirent Oy:n Raahen toimipisteellä. Työsuhde on määräaikainen kesätyö. Työt alkavat joustavasti, mutta mahdollisimman pian.

Lähetä hakemus helposti ja nopeasti oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Palkkaus tehtävään sovitaan valittavan henkilön kanssa, laitathan hakemukseen palkkatoiveesi.

Huomioithan, että hakemusten käsittely alkaa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Rakennuksen Petri Kokko puh: 040 772 1910 petri.kokko@barona.fi

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotPetri Kokko
petri.kokko@barona.fi
040-7721910
Työpaikan osoite92100 RAAHE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy29.05.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5cdba82f62aec0001ff3bddf
Ilmoitus jätetty15.05.2019
Ilmoitusnumero9965819
Työnantajan viite5cdba8355986480021992de4

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin