Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö, keski- ja pienjänniteverkko

Barona Espoo

Haemme Carunan keski- ja pienjänniteverkkojen rakentamiseen projektipäällikköä.

Projektipäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti sähköverkkojen rakentamiseen liittyvien tehtävien ja suunnitelmien etenemisestä ja onnistumisesta.

Työtehtäviin kuuluu muun muassa verkonrakentamisen laadun, kustannusten ja turvallisuusasioiden valvontaa sekä työn ohjausta projektin aikataulun mukaisesti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä urakoitsijoiden kanssa. Projektikohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Lounais-Suomessa, joten työ edellyttää ajoittain liikkumisvalmiutta.

Odotamme sinulta:

-Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta esim. sähkövoimatekniikan insinööri
-Vankkaa kokemusta sähköverkkojen rakentamisen projektihallinasta
-Kokemusta ja ymmärrystä projektien johtamisesta, suunnitteluprosessista ja dokumentoinnista
-Kykyä ohjata projektin resursseja tehokkaasti
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimme ennakkoluulottoman asenteen ja hyvän paineensietokyvyn omaavaa persoonaa, jolla on kyky ja halu ottaa vastuuta isojen projektien johtamisesta. Haluat toimia esimerkkinä ja ohjata työmaapäälliköitä / työnjohtajia ja urakoitsijoita parempiin tuloksiin. Tulet hyvin toimeen sosiaalisissa tilanteissa ja pystyt esiintymään vakuuttavasti. S1 pätevyys katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Barona Kunnossapito Oy:n kautta Carunan projektien pariin. Energia-ala ja sähkönsiirto ovat juuri nyt mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa, joten projektipäällikkönä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään työtäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Työhönottopiste on Espoossa, mutta työ edellyttää liikkumisvalmiutta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä Baronalta palvelujohtaja Markku Leinoseen puh. 050 472 6723.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 24.06.2019.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä - olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotMarkku Leinonen
markku.leinonen@barona.fi
0504726723
Työpaikan osoite02100 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.06.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5d020053b6ea0e0020093406
Ilmoitus jätetty13.06.2019
Ilmoitusnumero10000182
Työnantajan viite5d020060160c3c001fc1310c

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin