Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektipäällikkö teollisuuden sähkötöihin

Barona Tampere

Haemme projektipäällikköä Tampereen alueelle vastaamaan teollisuuden sähköurakoista.

Caverionilla pääset osaksi huipputiimiä, joka toteuttaa asiakkailleen sähköautomaation ratkaisuja. Vastaat osaltasi teollisuuden sähkö-automaatioprojektien toteuttamisesta ja taloudesta. Kohteet vaihtelevat ja pääset toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Meille on tärkeää myös tekijöidemme jatkuva kehittäminen ja tuemmekin sinua matkalla timanttiseksi alan ammattilaiseksi.

Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

- noin 15 asentajan tiimin johtaminen noin 10 eri asiakaskohteessa.

- hankinta- ja materiaalitilaukset

- tarjouslaskenta

- toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen. Omaat jo kokemusta alalta ja sinulla on soveltuva koulutus. Eduksi on kokemus projektitoiminnasta ja työnteosta teollisuusympäristöstä. Eduksi katsomme myös S2 pätevyyden.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Jani Sjölund puh 0504347226 arkisin klo 9-15. Rekrytointi hoidetaan yhteistyössä Baronan kautta mutta työsuhde solmitaan suoraan Caverionin kanssa.

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen Baronan sivujen kautta. Haastattelemme jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti - tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotJani Sjölund
jani.sjolund@barona.fi
0504347226
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5f06b59bcfaf01002119fa2d
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396194
Työnantajan viite5f06b5a84c0f18001f169279

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin