Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija Original Sokos Hotel Presidenttiin

Barona Helsinki

Haemme monitaitoista tarjoilijaa Original Sokos Hotelli Presidentin upealle tapahtumaosastolle syyssesonkiin. Töitä on tarjolla loppuviikon iltoina vaihtelevasti tilaustarjoilijan ja baarin tehtävissä 30.9.-15.12., keskimäärin 60 h / 3vko.

Monipuolisessa tapahtumatalo Presidentissä järjestetään laadukkaat juhlat, kokoukset, seminaarit ja näyttelyt. Moneksi muuntuvissa tiloissa toteutetaan yksilölliset tapahtuma- ja ruokaideat presidentillisen palvelun kera ! Hotellin 15 kokoustilaa muuntuvat 8-370 henkilön tilaisuuksiin. Auditoriossa, viihderavintolassa ja juhlasaleissa järjestetään isoimmat tapahtumat ja pienemmät kokoontumiset voi järjestää viihtyisissä sviiteissä tai saunaosastolla.

Tässä tehtävässä ei ole kahta samanlaista työpäivää ! Mikäli olet hyväntuulinen ja organisointitaitoinen tilaisuuksien hoitaja, niin tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten. Tärkeää on pitää langat käsissä myös muuttuvissa tilanteissa ja kiireisinäkin hetkinä. Tehtävässä edellytetään aiempaa kokemusta ravintola-alan tehtävistä, hygieniapassia ja negatiivista salmonellatodistusta.

Kiinnostuitko ? Laita hakemus tulemaan, käsittelemme niitä jo hakuaikana.

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotKirsi Nygård
kirsi.nygard@barona.fi
Työpaikan osoite00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy25.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5d637b6cfebecf0021ea694b
Ilmoitus jätetty11.09.2019
Ilmoitusnumero10096756
Työnantajan viite5d78f70874861c001fe4670f

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin