Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija

Barona Tampere

Tampereen KUUMIN kesätyö!
Liity Saunaravintola Kuuman timanttiseen kesäjengiin.

Etsimme Saunaravintola Kuumaan aurinkoisia BAARIMESTAREITA JA TARJOILIJOITA kesälle 2020 eri pituisille tuntisopimuksille. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkaa osa-aikaisessa tai vakituisessa työsuhteessa kesäkauden päätyttyä.

Haemme innokasta lisäystä nuorekkaiden, osaavien ja persoonallisten ammattilaisten joukkoomme. Etsimme juuri sinua, jos olet aidosti asenteeltasi asiakaspalveluhenkinen, motivoitunut sekä kehityshaluinen. Työ sisältää myös tarjoilua, joten olethan valmis myös siihen!

Arvostamme ennakkoluulotonta, ammattimaista ja asiakaslähtöistä asennetta, sekä oppivaista otetta hyvän huumorintajun lisäksi. Tärkein tehtäväsi on luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia, sekä ilon ja naurun täytteisiä hetkiä.

Odotamme sinulta positiivisen asenteen lisäksi joustavuutta, persoonallista otetta työhösi ja asiakaspalveluun. Toivomme sinun tuovan iloista tekemisen meininkiä työtiimiisi ja innostavan tiimiäsi parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Hyvän fiiliksen luomisen lisäksi toivomme sinun suhtautuvan työhösi ilolla ja intohimolla.

Sinä? Mahtavaa! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti linkkimme kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Edellytykset työnsaannille:

Rakkaudesta lajiin

Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä

Hygieniapassi

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotSafija Chabbi
safija.chabbi@barona.fi
0505366555
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy28.02.2020 klo 21:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5e4652162599150020b8a01c
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266251
Työnantajan viite5e4652498315890020b61ab8

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin