Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilija

Barona Tampere

Jippii! Ravintolaan töihin! Etsimme eri asiakaskohteisiimme tarjoilijoita ainakin keikkaluontoiseen työhön.

Kun ihmisten mahat mouruavat nälkää ja suut huutavat perusvelliä parempaa apetta on sinun vuorosi iskeä. Olet salamana pöydän äärellä ja tyrmäät asiakkaat heti kättelyssä hurmaavalla asenteellasi. Läjäytät pöytään koko ammattitaitosi juomatietämyksineen kaikkineen ja tarjoilet taiturimaisen sulavalla otteella. Asiakaspalvelutyö on intohimosi ja asenteesi kohdallaan -ja sen kyllä huomaa kysymättäkin!

Tarjoamme töitä tarjoilijoille eri puolilla Tampereen seutua. Olet osaava ac-tarjoilija, jolle ravintolamaailma on tuttu ja työnkuva hallussa. Työmahdollisuuksia löytyy keikkatyöstä, mahdollisesti määräaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on enimmäkseen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Keikkatyössä sinulla on mahdollisuus räätälöidä kalenterisi monenlaiseen elämäntilanteeseen. Asiakkainamme on monipuolinen valikoima ravintoloita, joten baronalaisena pääset taatusti näkemään erilaisia työpaikkoja ja kartuttamaan laaja-alaista kokemusta ravintola-alalta.

Odotamme hakijalta

-Aikaisempaa kokemusta a la carte -tarjoilusta
-Mahdollisuus työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin
-Energisyyttä ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Näin hienon tilaisuuden tarjoutuessa parasta mitä voit tehdä on tarjota hakemustasi meille ensi tilassa! Huomioimme vain tämän järjestelmän kautta tulleet hakemukset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotSafija Chabbi
safija.chabbi@barona.fi
0505366555
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5efecd4c3bb279002262ee71
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391308
Työnantajan viite5efecd4c8e93f90021c9acbb

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin