Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarjoilijoita Chico's Selloon!

Barona Espoo

Kauppakeskus Sellon ytimessä sijaitseva Chico's tarjoaa jokaiselle shoppailijalle pohjoisamerikkalaisen keittiön herkullisimpia paloja omalla rennolla reseptillään, hyvällä fiiliksellä höystettynä.

Haemme nyt kahta TARJOILIJAA Chico's Selloon

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista salipuolen tehtävistä, á la carte annosten pöytiintarjoilusta juomien suositteluun. Toivomme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta tarjoilusta, ja pystyt palvelemaan asiakkaat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Vilkkaassa työympäristössä onneksesi ovat myös rivakat ja väsymättömät jalat sekä tasapainoinen ote tarjoiluun.

Töitä on huhtikuun alusta elokuun loppuun. Heinä-elokuussa tarjolla on keskimäärin 112,5h/3vko, ja huhti-kesäkuussa voit ottaa hieman rennommin, sillä tarjolla on keskimäärin 70h/3vko.

Tarjolla on myös kesätyö toukokuun puolesta välistä elokuun loppuun. Kesätyössä tunteja on keskimäärin 70h/3vko. Tässä tehtävässä sinulla tulee olla loistoasenne, ja lisätaitoja voit hakea Raflateam-valmennuksestamme. Katso lisätietoja Raflateamista osoitteesta https://insights.barona.fi/raflateam

Chico's Sellossa pääset osaksi hyvällä meiningillä varustettua työporukkaa!

Ennen työskentelyn aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä negatiivisen salmonellatodistuksen.

Jätä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä!

Barona HoReCa tarjoaa työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille Suomen suurimmissa ravintola- ja hotelliketjuissa sekä alan mielenkiintoisimpien pienyritysten leivissä. Voit suunnitella pitkää uraa serviisissä tai vain piipahtaa pöydässä. Et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan! Bongaa itsellesi herkullinen paikka ravintola-alalta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotAnne Juusola
anne.juusola@barona.fi
+358 40 922 9202
Työpaikan osoite02600 ESPOO
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö, vuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy21.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5e2ac4ae92a7750020efd9f6
Ilmoitus jätetty24.01.2020
Ilmoitusnumero10240560
Työnantajan viite5e2aefa5881165001f7a7aab

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

25 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin