Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kunnossapito- / huoltoteknikko

Barona Teollisuus Oy Tuusula

Staples Inc on maailman suurin toimistotarvikkeita ja -palveluja tarjoava yritys. Tarjoamme tuotteita, palveluita ja asiantuntemustamme toimistotarvikkeiden, kopioinnin, tulostuksen ja teknologian saralla. Liikevaihtomme on 26 miljardia dollaria ja olemme maailman toiseksi suurin toimija verkkokauppamyynnissä. Työllistämme maailmanlaajuisesti 88 000 henkilöä ja toimimme 26 maassa eri puolilla maailmaa. Lue lisää Staplesista osoitteesta www.staples.com.

Haemme nyt kansainväliselle asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen Tuusulan logistiikkakeskukseemme varastotyöhön osallistuvaa kunnossapito- / huoltoteknikkoa.

Työ on automatisoidun logistiikkakeskuksen kunnossapito- ja huoltotehtävät ja niissä avustaminen. Työ sisältää myös kunnossapitoraportoinnin ylläpitoa ja myös osallistumista tarvittaessa varastotyöhön. Edellytämme hakijalta muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, teknistä koulutusta (automaatio, mekaniikka, sähkö) ja valmiutta työskennellä tarvittaessa vuorotyössä. Työssä vaaditaan sujuvaa suomen kielen ja käytännön englannin kielen taitoa.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja positiivisen asenteen työhön omaava henkilö, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa ja kykenee hyvin myös itsenäiseen työskentelyyn. Suunnitelmallisuus, ongelmienratkaisukyky ja aktiivisuus ovat keskeisiä luoteenpiirteitä, sekä kyky hahmottaa isompiakin kokonaisuuksia ja aito halu kehittyä.

Tarjoamme pitkäkestoisen työn vakaassa yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla, hyvien työkaverien ympäröimänä vahvassa tiimissä. Lisäksi tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen yrityksen koko ajan kehittyvään liiketoimintaan. Pääset osaksi vakavaraista, kansainvälistä yritystä, jossa on edelleen läsnä perheyrityksen tekemisen meininki. Henkilökuntamme muodostaa tiimiin, jolla on valtavasti kokemusta sekä suurta intoa uuteen ja tulevaan. Meiltä saat myös hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

Haethan paikkaa heti oheisen linkin kautta, sillä se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Rekrytoimme vuosittain noin 10 000 ammattilaista toimisto-, IT-, logistiikka-, teollisuus-, rakennus- sekä sosiaali- ja terveystoimialojen tehtäviin niin määräaikaisiin kuin vakituisiinkin työsuhteisiin. Olemme 50 suurimman työllistäjän joukossa Suomessa. Tämä tarkoittaa sinulle monipuolisia työmahdollisuuksia, kun Suomen suurimmat yritykset luottavat rekrytoinnissaan Baronan asiantuntemukseen.

Barona on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisätietoa auktorisoinnista www.hpl.fi.
WWW-osoitehttp://www.barona.fi
YhteystiedotAri Kumlander, ari.kumlander@barona.fi
Työpaikan osoite04360 TUUSULA
PalkkausSopimuksen ja kokemuksen mukaan - Hyvä
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, 2-vuorovalmius
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen
Haku päättyy22.01.2017 klo 22:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://o2.barona.fi/kunnossapito-_huoltoteknikko-5838180d135b51ae37f0b7a8/apply
Ilmoitus jätetty10.01.2017
Ilmoitusnumero9132747

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin