Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Työnjohtaja

Barona Ilmajoki

Haemme Ilmajoelle asiakkaallemme Solid Water Oy:lle
Tuotannonsuunnittelijaa / Työnjohtajaa tuotannon ja suunnittelun esimieheksi.Työnkuvaasi kuuluvat tuotannon sujuvuuden varmistaminen ja ongelmakohtien ratkaiseminen sekä tuotannon toiminnan kehittäminen tehokkaammaksi, laadukkaammaksi ja turvallisemmaksi.

Hakijalta edellytämme alan teknistä koulutusta sekä työkokemusta metalli- ja konepajateollisuuden esimiestehtävistä. Arvostamme lisäksi kokonaisuuksien hallinta- ja vuorovaikutustaitoja sekä ongelmanratkaisukykyä. Työtehtävässä pärjäät suomen kielen taidolla, mutta arvostamme myös muiden kielten osaamista.

Eduksi lasketaan aiempi kokemus materiaalien ostoista, urakkatyönsuunnittelusta ja -toteutuksesta sekä materiaalien tuntemuksesta (HST, RST).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen mielenkiintoisessa ja haastavassa tehtävässä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen kasvavan ja monipuolisen yrityksen palveluksessa. Työ alkaa aluksi vuoden määräaikaisella työsuhteella Barona Oy:n kanssa, jonka jälkeen työssään menestyvällä henkilöllä on mahdollisuus jatkaa työsuhteessa asiakasyrityksessä.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä - olemme Suomen suurin teollisuuteen keskittynyt toimija. Työllistämme vuosittain yli 1000 osaajaa eri teollisuuden aloille. Pääset kauttamme sekä matalan kynnyksen töihin että vaativiin asiantuntijatehtäviin. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä aito kiinnostus tekniikkaa kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotJoni Salmi
joni.salmi@barona.fi
050 441 2139
Työpaikan osoite60800 ILMAJOKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy08.12.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5dd2a4271033d00021cae359
Ilmoitus jätetty18.11.2019
Ilmoitusnumero10170721
Työnantajan viite5dd2a4274d7ca8001f98c563

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin