Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verkkoasiantuntija Wisdomic Solutions Oy:lle

Barona Vantaa

Etsimme Wisdomic Solutions Oy:lle reippaan työnotteen omaavaa ja asiakasrajapinnassa viihtyvää verkkoasiantuntijaa Vantaalle. Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta verkkopuolen sekä IT-tuen työtehtävistä. Kyseessä on suorarekrytointi ja virallisena työnantajan tulee toimimaan Wisdomic Solutions Oy. Rekrytointia hoitaa Barona IT Oy.

Etsimämme verkkoasiantuntija vastaa Vantaalla moniasiakkuusympäristössä verkkopuolen työtehtävistä, joihin kuuluu mm. toimistoverkkojen rakentamista, laitteiden konfigurointia ja vikatilanteiden selvittelyä sekä toimisto että konesaliympäristössä. Rooli kattaa myös monipuolisia IT-tuen tehtäviä ja siten katsommekin mm. palvelin puolen osaaminen eduksi.

Pääsääntöinen työskentely toimipiste on Vantaalla, mutta satunnaisesti keikkoja voi olla myös muualla PK-seudulla. Auto katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Valitulla henkilöllä tulee kuitenkin olla B-ajokortti. Töitä tehdään arkipäivisin toimistoaikojen puitteissa (klo 8-16). Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta verkko ja IT-tuen tehtävistä sekä aitoa kiinnostusta verkkotekniikkaa kohtaan. Tehtävään voi soveltua niin pienemmällä kuin laajemmallakin kokemustaustalla oleva henkilö, sillä työnkuvaa voidaan muokata osaamisen mukaan. Tärkeintä on kuitenkin perusasioiden ymmärrys, hyvä asenne ja aito halu oppia uutta.

Toivomme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä hoitaa työtehtäviä itsenäisesti. Viet aloittamasi asiat loppuun saakka ja palvelet asiakkaita asiantuntevalla otteella. Tulet toimeen hyvin erilaisten ihmisten kanssa ja uskallat kysyä tarpeen tullen apua. Wisdomicilla on hyväntuulinen ja huumorintajuinen työilmapiiri - toivottavasti myös sinulla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Pääteknologiat ja verkko-osaaminen joita tulet tarvitsemaan:

- Cisco ASA -palomuurit, kytkimet ja reitittimet

- Cisco Meraki -palomuurit, -kytkimet ja WLAN-tukiasemat

- HP/Aruba -kytkimet ja WLAN-tekniikat

Toivomme sinulta:

- soveltuvaa IT-alan koulutusta ja intohimoa verkkotekniikkaan

- tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

- oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja huolellisuutta

- dokumentointivalmiuksia

- uskallusta tarttua itselle entuudestaan tuntemattomiin ongelmiin

- kykyä pitää monia lankoja käsissä nopeatempoisessa ja ajoittain hyvinkin kiireisessä ympäristössä

- osaaminen ja kokemus Windows/Linux palvelimien ylläpidossa katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

- vakituisen työsuhteen sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä

- nykyaikaisen työympäristön

- asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön

- mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä IT-alan ammattilaisena

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksesi ja CV:n meille hakulomakkeen kautta. Ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä rekrytoivalta konsultilta: noora.partala@barona.fi / 040-558 4069.

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija - työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
WWW-osoitehttps://careers.barona.fi
YhteystiedotNoora Partala
noora.partala@barona.fi
0405584069
Työpaikan osoite01530 VANTAA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnevuokratyöpaikka
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy28.08.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://ura.barona.fi/application/5d53a66bc610190020dff0c4
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061182
Työnantajan viite5d53a702c79503001fc96f7a

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin