Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Java Developer

BeanBakers Oy Turku

Oletko Java devaaja? Backend tai full stack? Etsimme Turun Leaf Centerissä toimivaan 10 hengen tiimiimme elokuun alusta kahta uutta täysipäiväistä developeria, joilla on taustalla jo muutama vuosi työkokemusta.


Tiimissämme tulet työskentelemään monipuolisissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa, opit taatusti uutta ja kasvatat ammattitaitoasi ja kokemustasi. Meillä saat itse valita työvälineesi, tarjoamme joustavan työajan ja hyvät etätyömahdollisuudet. Osaamisesi on tärkein ominaisuutesi ja voit käyttää 10% kuukauden palkallisesta työajastasi sen kehittämiseen.


Tarjoamme lisäksi lounas- ja kulttuurisetelit, puhelimen ja liittymän sekä etätyöhön soveltuvan nettiliittymän.


Toteutamme asiakkaillemme kokonaisia projekteja, osatoimituksia ja alihankintaa. Teemme järjestelmäintegraatioita, käyttöliittymiä, mobiilisovelluksia ja toimimme usein osana asiakkaidemme tiimejä. Asiakkaamme ovat suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Toimintamme kulmakiviä joista olemme ylpeitä emmekä tingi on asiakastyytyväisyys ja työmme laatu.


Käytämme kaikkia moderneja Java ekosysteemin teknologioita kuten Quarkus, Camel, Vaadin, PWA, Web Components, Spring, Java EE, OSGi, Docker, Kubernetes, OpenShift sekä myös JS maailman teknologioita kuten Node.js, Vue.js, Bootstrap ja tai mitä tahansa projektiin sopivaa teknologiaa. Kaikki tekemämme toimitukset ovat verkkosovelluksia ja tai pilvi- ja mikropalveluita.
WWW-osoitehttp://www.beanbakers.fi
YhteystiedotPeter Lehto, info@beanbakers.fi, 044 76 92 601
Työpaikan osoiteKärsämäentie 35, 20360 TURKU
Palkkaus3000-4000€ osaamisen mukaan
Työ alkaaElokuu 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusinfo@beanbakers.fi
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394107

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin