Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suomi toisena kielenä -opettaja, Entry Education

Biisoni Henkilöstöpalvelut Helsinki

Entry Education Oy tarjoaa töihin haluaville asiakkaillemme aitoja mahdollisuuksia ja sellaista koulutusta, joka johtaa työpaikkaan ja lopulta unelmien ammattiin. Aloitimme vuoden 2017 alussa ja heti ensimmäisenä vuotena kasvoimme 13 tuloksentekijää työllistäväksi työnantajaksi.

Etsimme nyt yhteistyössä Invalidisäätiön kanssa useampaa suomi toisena kielenä -opettajaa vakituisiin työsuhteisiin Helsinkiin.Työnkuvaus:

Haemme kouluttajia maahanmuuttajien suomen kielen kotoutumiskoulutuksiin. Koulutuksen tavoitteena on oppia suomen kieltä ja kulttuuria, sekä työelämä- ja yhteiskuntataitoja. Kouluttamisen lisäksi tehtäviisi kuuluvat mm. koulutuksen valmistelutehtävät, sisäinen ja ulkoinen yhteistyö sidosryhmien kanssa, sekä koulutuksen raportointi.Etsimme kouluttajia osa- ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Työpaikka sijaitsee aluksi Helsingin Ruskeasuolla, mutta voi laajentua myös muualle Helsinkiin.Edellytämme:

Ylempää korkeakoulututkintoa

S2-aineopintoja

Pedagogista pätevyyttä

Vähintään vuoden kokemusta suomen kielen opettamisesta aikuisille maahanmuuttajilleArvostamme:

Joustavaa ja ratkaisukeskeistä asennetta, paineensietokykyä sekä oma-aloitteisuutta. Opettajana kohtaat päivittäin erilaisista taustoista tulevia ihmisiä, joten ohjauksellisesta otteesta, sekä toiminnallisten menetelmien tuntemuksesta on työssäsi hyötyä.

Odotamme hakijalta asennetta sekä itsenäiseen koulutustyöhön, että uudenlaisessa ja monikulttuurillisessa yhteistyöverkostossa toimimiseen.Tarjoamme:

Tarjoamme kokoaikaisen ja merkityksellisen päivätyön, mihin pääset itse vaikuttamaan. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveesi kera oheisen linkin kautta. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä saat: precilia.tekasala@biisoni.fi tai 0456955647. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.B&TWT
WWW-osoitehttp://www.biisoni.fi
YhteystiedotPrecilia Tekasala, precilia.tekasala@biisoni.fi
Työpaikan osoiteHermannin rantatie 12, 00580, Helsinki, 00580 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.10.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.biisoni.fi/jobs/898712-suomi-toisena-kielena-opettaja-entry-education-oy-helsinki
Ilmoitus jätetty24.09.2020
Ilmoitusnumero10469378
Työnantajan viite164111

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin