Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Harjoittelija, henkilöstöpalveluala

Biisoni Pohjanmaa Oy Seinäjoki

Kiinnostaisiko sinua monipuolinen työharjoittelu rekrytointien parissa? Onko hymysi herkässä ja asiakaspalvelu lähellä sydäntäsi? Meiltä löytyy paikka juuri sinulle.


Biisoni Group Oy on täyden palvelun henkilöstöpalvelutalo, joka on keskittynyt täyttämään asiakkaidensa henkilöstötarpeet sovittamalla yhteen työn ja tekijät. Rekrytoimme vuosittain menestyksekkäästi satoja ihmisiä eri ammattialojen tehtäviin, joko suoraan asiakasyritystemme palkkalistoille tai vuokratyösuhteeseen Biisonin kautta. Biisoni on kehittyvä ja kasvava yritys, jonka henkilöstö nauttii työstään.


Etsimme harjoittelijaa alkuvuodelle 2020.


Tarjoamme sinulle harjoittelun kautta hyvät eväät rekrytointialalle sekä työsuhdeasioiden parissa toimimiseen. Työharjoittelun alussa pääset osallistumaan työnhakijoiden kontaktointiin sekä muihin rekrytoinnin avustaviin tehtäviin ja osaamisesi karttuessa perehdytämme sinut haastattelutyöhön sekä työsuhde- ja työsopimusasioihin käytännössä. Henkilöstöhallinnon työtehtävien lisäksi pääset halutessasi perehtymään BtoB-palveluiden myyntiin sekä asiakassuhdetyöhön.


Työyhteisömme on hyvin tiivis ja toimintamme perustuu luottamukseen. Näin ollen annamme myös harjoittelijallemme vastuuta ja vapautta, jotta saisit harjoittelustasi mahdollisimman paljon hyötyä tulevaa työuraasi ajatellen. Toimintamme on kasvussa, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä Biisonille myös opintojesi päätyttyä.


Kiinnostuitko? Ole meihin pikimmiten yhteydessä ja nappaa paikka itsellesi. Lisätietoja saat tarvittaessa soittamalla: Matleena Murto, p. 050 306 2477. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://www.biisoni.fi
YhteystiedotMatleena Murto, p. 050 306 2477
Työpaikan osoiteKeskuskatu 10 C 18, 2. kerros, 60100 SEINÄJOKI
Palkkausharjoittelijasopimuksen mukaan
Työ alkaasopimuksen mukaan alkuvuodesta 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy10.12.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.biisoni.fi/jobs/778198-harjoittelija-henkilostopalvelualalle
Ilmoitus jätetty19.11.2019
Ilmoitusnumero10172094

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

18 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin