Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Jäätelönmyyjä

Blue Camp Oy Rauma

Haemme jäätelönmyyjiä Rauman keskustan alueelle.

Edellytämme hakijoilta asiakaspalveluun sopivaa asennetta ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla tulee olla kyky sopeutua vaihteleviin työaikoihin ja valmius viikonlopputyöhön. Pääkriteeri tähän työhön on se, että olet innostunut tästä työstä ja olet aidosti kiinnostunut tekemään työtä ja kasvattamaan työkokemustasi jatkoa varten. Työhön ei vaadita 18-vuoden ikää, jos olet mielestäsi valmis ottamaan vastuuta annetuista työtehtävistä ja noudattamaan ohjeita.

Asiakaspalvelualalta oleva työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Kassa ja rahaliikenteen osaaminen katsotaan myös eduksi, mutta ei ole este valinnalle, taidot voidaan myös opettaa ennen työn alkua. Eduksi katsotaan myös hygieniapassi.Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden pituus vaihtelee. Olemme yhteydessä henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.

Hakemukset osoitteeseen rekry@bluecamp.fi
WWW-osoitehttp://www.bluecamp.fi
Yhteystiedotrekry@bluecamp.fi
Työpaikan osoite26200 RAUMA
PalkkausTes
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaHeinäkuussa
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Ilmoitus jätetty04.06.2020
Ilmoitusnumero10367177

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

61 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin