Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kosmetologi

Blue Lagoon Yrjönkatu Oy Turku

Kauneushoitola Blue Lagoon on avannut ovensa Eerikinkadulle Turussa!

Kauneushoitola Blue Lagoon on toiminut alalla yli 13 vuotta ja olemme yksi Suomen suurimmista kauneushoitoloista. Työllistämme yli 70 ammattilaista toimipisteissämme Kampissa, Kolmikulmassa ja Isossa Omenassa pääkaupunkiseudulla, sekä nyt Turussa.

Nyt etsimme pro-tason ripsiteknikkoa (klassiset ja volyymit tai pelkät volyymit) mukaan sopimusyrittäjiksi Turun tiimiimme!
Voit tehdä ripsien lisäksi myös muita palveluita, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita monipuolisesti.

Toivomme hakijan olevan asiakaspalveluhenkinen, kunnianhimoinen, joustava ja halukas oppimaan uusia asioita.
Me yrityksenä tarjoamme tekijöille ison brändin edut, kuten markkinointituen, säännöllisiä koulutuksia, kilpailukykyisen provision ja ison tiimin tuen päivittäiseen työhön.

Voit olla alalla jo pitkään toiminut rautainen ammattilainen tai vastavalmistunut intohimoinen kauneudenhoitoalan osaaja. Etsimme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tekijöitä!
YhteystiedotMilla Malkki
turku@bluelagoon.fi
Työpaikan osoite20100 TURKU
Palkkausyrittäjä
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasop.muk.
Työaikakokoaikatyö, sop.muk.
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusturku@bluelagoon.fi
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10389157

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin