Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Projektimyyjä

Boneko Oy Utajärvi

Me olemme Härkää Sarvista - työvoimapalvelujen tuottamiseen erikoistunut yksityinen palveluntuottaja. Aloitamme toimintamme lokakuussa ja etsimme nyt joukkoomme kovia tekijöitä kasvamaan kanssamme. Päätavoitteenamme on edistää nuorten työllisyyttä etsimällä piilotyöpaikkoja ja välittämällä niihin oikeat työntekijät. Lisäksi teemme varainhankinnan toimeksiantoja paikallisista urheiluseuroista aina maanlaajuisiin organisaatioihin saakka.

Oletko taitava keskustelija ja kiinnostunut myyntitaitojesi kehittämisestä? Etsitkö etätöitä? Saatat olla etsimämme tekijä. Haemme projektimyyjää tekemään töitä varainhankinnan parissa. Toimeksiantajamme on maanlaajuinen organisaatio ja työ alkaa lokakuussa. Sinun ei tarvitse olla vielä täydellinen huippumyyjä, sillä etsimme kehitysorientoitunutta ja tuloksennälkäistä hyvää tyyppiä, joka on valmis menemään omalle epämukavuusalueelleen. Meillä ei ratkaise kokemus, vaan asenne. Työ on kotona tehtävää etätyötä, joten alkuun päästäksesi tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet. Arvostamme yrittäjämäistä asennetta, joten tarjoamme mahdollisuuden toimeksiantoihin myös yrittäjille ja kevytyrittäjille.

Odotamme sinulta

Mahdollisuutta tehdä töitä vähintään 15 tuntia viikossa
Kykyä itsesi johtamiseen
Sujuvaa Suomen kielen osaamista

Arvostamme

Kokemusta puhelinmyynnistä
Rehellisyyttä ja luotettavuutta
Ahkeraa ja optimistista asennetta

Tarjoamme sinulle

Joustavan ja itsenäisen etätyön
Testatut kampanjat
Myynnin tuen
Mahdollisuuden toimeksiantoihin myös yrittäjänä

Jos viihdyt meillä ja teet tulosta, tarjoamme mahdollisuuden edetä asiakasvastaavaksi, aluemyyntipäälliköksi tai jopa myyntijohtajaksi saakka. Otamme taitosi ja toiveesi huomioon suunnitellessamme uusia kampanjoita ja tarjoamme lisäkoulutusta jokaista uutta työtehtävääsi tai toimeksiantoasi varten.

Jos työ ei tunnukaan omalta yrityksistä huolimatta, ei hätää. Etsimme yhdessä sinulle uuden tehtävän omista toimeksiannoistamme tai yhteistyökumppaneidemme avoimista tehtävistä. Pidämme mielessämme meiltä lähtevät työntekijät myös piilotyöpaikkakartoituksissamme.

Härkää Sarvista Oy:n toiminta alkaa lokakuussa. Kysy lisää meistä tai projektimyyjän tehtävästä tai lähetä CV ja tiivis tietopaketti itsestäsi sähköpostitse myynti@harkaasarvista.fi.
WWW-osoitehttp://harkaasarvista.fi
YhteystiedotHannu Karjalainen, Puh: 0500680908, myynti@harkaasarvista.fi
Työpaikan osoite91600 UTAJÄRVI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kesto6 - 12 kk
Ilmoitus jätetty19.10.2020
Ilmoitusnumero10493561

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

43 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin