Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sales Trainee

Bookers Finland Oy Helsinki

AVOIN TYÖPAIKKA

Sales Trainee

Oletko myynnistä kiinnostunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen? Etsimme nyt tulevia huipputekijöitä vahvasti kasvaviin B2B-myyntitiimeihimme. Aikaisempi myyntikokemus tai kaupallinen koulutus katsotaan eduksi tehtävässä!

KUVAUS

Sales Trainee - jaksolla tulet oppimaan koko myyntiprosessin aina asiakaskontaktoinnista kaupan solmimiseen asti.

Trainee - jakso sisältää paljon valmennusta ja koulutusta, jotta opit tiedostamaan omat vahvuutesi myyjänä ja pystyt hyödyntämään niitä käytännön työssäsi. Et tule jäämään missään vaiheessa yksin, tavoitteenamme on jatkuva kehitys.

Eteneminen Trainee - jaksolla tapahtuu oman suoriutumisesi mukaisesti, joten pystyt aidosti vaikuttamaan siihen, kuinka nopeasti koulutusjaksolla etenet ja millaisesta ansiotasosta nautit. Kun kehityksesi on oikealla tasolla, olet valmis siirtymään ratkaisumyynnin pariin.

ETSIMÄMME HENKILÖ

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, aidosti myynnistä kiinnostunut ja tavoitteellinen. Motivoidut uuden oppimisesta ja haluat haastaa itseäsi. Aikaisempaa myyntikokemusta et välttämättä tarvitse, mutta siitä on hyötyä tehtävässä ja omassa kehityksessäsi. Lopulta kuitenkin asenne ja motivaatio ratkaisee!

TARJOAMME

Kilpailukykyisen palkan, johon voit aidosti vaikuttaa: Takuupalkka 1700€ + Provisio + Bonus (Trainee keskiansio noin 2500€).

Taitotasoasi vastaavan tehtävän, urapolun B2B-ratkaisumyyntiin, uudet ja modernit työtilat, sekä tietenkin huippu työkaverit!

HAE ROHKEASTI MUKAAN JOUKKOOMME

Lisätiedot:

Eveliina Mäki Rekrytoija
Puh: 050 358 8901
eveliina.maki@bookers.fi

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Sijainti: Helsinki, Sörnäinen

Hakulinkki: https://bookers.fi/tyopaikka/sales-trainee/

Haku päättyy: 7.12.2020
WWW-osoitehttp://www.bookers.fi
YhteystiedotEveliina Mäki Rekrytoija, Puh: 050 358 8901, eveliina.maki@bookers.fi
Työpaikan osoiteLintulahdenkuja 10, 00500 HELSINKI
PalkkausTakuu 1700€ + Provisio
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty20.11.2020
Ilmoitusnumero10527005

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

56 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin