Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuote-esittelijä

Brand Buddy Oy Tampere

Haemme nyt arvostetuille brändeille

TUOTE-ESITTELIJÖITÄ

Etsimme iloisia, motivoituneita ja myyntihenkisiä tuote-esittelijöitä Tampereen alueelle. Keikkatyö sijoittuu loppuviikkoon ja sopii hyvin esimerkiksi lisätienesteistä haaveilevalle opiskelijalle tai toisen työn oheen. Tehtävässä pääset työskentelemään arvostettujen brändien, uutuustuotteiden lanseerausten ja brändiuudistusten parissa.

Jos otat mielelläsi kontaktia muihin ihmisiin, säteilet positiivisuutta ja innostut myyntityöstä, olet etsimämme tyyppi! Tarjoamme työhösi perusteellisen koulutuksen, jonka jälkeen tunnet tuotteet kuin ammattilainen.

BrandBuddyn toiminnassa avainasemassa ovat ahkerat ja onnelliset työntekijät, joten siksi työpanostasi todella arvostetaan. Haluamme sinut mukaan luomaan yhdessä upeaa kasvutarinaamme! Aloitamme hakemuksien läpikäynnin välittömästi, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Mikäli mielenkiintosi heräsi, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja CV oheisesta linkistä 29.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-15 välillä Heini Haikala, puh. 045 273 2584.

BrandBuddy Group on Pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva kenttämarkkinoinnin ammattilainen, brändien hyvä ystävä. Rakennamme tavaramerkkejä myymälöihin ja autamme asiakkaitamme saamaan tilaa kuluttajien arkipäivässä. Lue meistä lisää brandbuddygroup.com.
WWW-osoitehttp://www.brandbuddygroup.com
YhteystiedotHeini Haikala, Puh: 0452732584, heini@brandbuddygroup.com
Työpaikan osoite33100 TAMPERE
PalkkausKaupan alan TES
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.brandbuddygroup.com/jobs/805012-tuote-esittelijoita-tampereen-alueelle
Ilmoitus jätetty09.01.2020
Ilmoitusnumero10219262

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

45 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin