Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Bricka Ravintolapalvelut Oy Uusikaupunki

Työskentele kesä upeassa Uudessa kaupungissa ja Gathaus Pookissa, jossa laadukas ruoka ja asiakaspalvelu ovat olleet käyntikorttinamme jo vuosikymmeniä!

Tarjolla kesätyöpaikkoja kaupungin upeimmassa ravintola/hotellikokonaisuudessa. Meiltä löydät laadukkaasti mm. lounasta, a la cartea, saaristolaispöytää, juhlapalvelua, majoitusta, kesäterassia ja paljon muuta mukavaa, joten työpäivät ovat todella mielenkiintoisia ja monipuolisia.

Meillä on nuorekas, mutta erittäin ammattitaitoinen ja ahkera henkilökunta, sekä poikkeuksellisen viihtyisä ja kannustava työilmapiiri. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja oppimaan uusia juttuja!

Mikäli olet ahkera, nöyrä, omatoiminen ja intohimoinen kokki tai kokin alku, sekä haluat työskennellä kanssamme entistäkin paremman ravintolatuotteen ja kokemuksen kehittämiseksi, niin laita rohkeasti hakemus. Huomioimme kaikki hakemukset, mutta ole nopea, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Myös majoitusmahdollisuus tarvittaessa.

Älä tyydy vähempään, valitse Gasthaus Pooki ja olet yhdessä enemmän!

työkokemus yli 2v
WWW-osoitehttps://www.ravintolapooki.fi/
Yhteystiedotpooki@ravintolapooki.fi
Työpaikan osoiteYlinenkatu 21, 23500 UUSIKAUPUNKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työn luonnekesätyö
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa08.06.2020, sop.muk.
Työaika2-vuorotyö, sop.muk.
Työn kesto3 - 6 kk, sop.muk.
Jätä hakemuspooki@ravintolapooki.fi
Ilmoitus jätetty17.02.2020
Ilmoitusnumero10268056
Työnantajan viitekokki/kesätyö

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

48 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin