Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kesätyöntekijä

Broman Group Oy Hämeenlinna

Haemme Hämeenlinnan Motonet-tavarataloon

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

kesäsesongin ajaksi.

Oletko täysi-ikäinen, haluatko kehittyä kaupan alan ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Hae mukaan meidän vauhdikkaaseen porukkaan!

Osallistumme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjaan, joka haastaa työnantajia ja toimialoja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja.

Aidosti innostunut sesonkityöntekijä

Kesätyöntekijämme ovat iloisia asiakaspalvelijoita, jotka ovat aidosti innostuneita työtään kohtaan. Motivaatiolla ja positiivisella tiimipelaajan asenteella pärjää pitkälle. Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ratkaise peliä. Katsomme eduksesi erityisosaamisen tavaratalojemme tuotteista, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. Varaosamyynti-, myymälä- ja kassatyöskentely ovat henkilökuntamme päätehtäviä. Nyt haemme kesäksi:

- kassatyöntekijöitä,
- myymälätyöntekijöitä,
- myyjiä varaosatiskille,
- autonkuljettajaa ja
- varastotyöntekijää.


Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä työtehtävä kiinnostaa sinua eniten. Voit myös valita useamman vaihtoehdon.

Lue lisää tehtävänkuvista täältä >> (https://rekry.bromangroup.fi/pages/kuluttajamyynti?utm_campaign=page_4843_cta_574119&utm_content=https%3A%2F%2Frekry.bromangroup.fi%2Fpages%2Fkurkistus-tyotehtaviimme&utm_medium=cta-block&utm_source=teamtailor-page)

Meillä sinua odottaa

- Työt yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa; aikaisemmat kesätyöntekijämme ovat kehuneet erityisesti työilmapiiriämme ja työkavereitaan.
- Kesätyöntekijöitään arvostava työpaikka; kesätyöntekijämme mahdollistavat menestyksekkään toiminnan kesän aikana, olet meille tärkeä.
- Avulias työyhteisö; ketään ei jätetä yksin vaan yhdessä tekemällä pääsemme pidemmälle.
- Mielekkäät työtehtävät; omaa osaamistaan pääsee hyödyntämään ja työn odotukset ovat selkeät.


Näin haet vauhdikkaaseen joukkoomme

Huomioithan, että kesätyöt voivat alkaa jo porrastetusti huhtikuussa, joten merkkaathan hakemukselle milloin sinulle sopii aloittaa työt. Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme kausityöntekijöillemme jatkoa syksyllä osa-aikaisuuden muodossa.Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haetahan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävistä antaa tavaratalopäällikkö Krister Säynäjoki sähköpostitse (krister.saynajoki@motonet.fi) ja puhelimitse (0403190122) arkisin kello 9-15.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.2.2021.

Lue lisää kausitöistämme >> (https://rekry.bromangroup.fi/pages/kesatyo-0d3ca744-2f01-4b3f-955f-32171abac2e1)Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

www.bromangroup.fi (http://www.bromangroup.fi/)
YhteystiedotKrister, krister.saynajoki@motonet.fi
Työpaikan osoiteTakumäenkuja 5, 13130, Hämeenlinna, 13130 HÄMEENLINNA
PalkkausKatso kuvaus
Työn luonnekesätyö
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy13.02.2021
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.bromangroup.fi/jobs/1021995-kesatyontekija
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578494
Työnantajan viite200381

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin