Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Broman Group Oy Helsinki

Haemme Helsingin Konalan Motonet-tavarataloon

MYYJÄÄ

toistaiseksi voimassaolevaantyösuhteeseen (30 h/vko).

Meillä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien ja rentojen työkavereiden kanssa. Työilmapiirimme on todetusti hyvä ja viihtyvyys huipussaan. Meillä vallitseva yhdessä tekemisen meininki saa työpäivät sujumaan mukavasti ja hymyssä suin. Työssä kehittyminen on meillä kunnia-asia, joten tarjoamme jokaiselle edellytykset kehittyä ja ylittää omat odotuksensa. Meillä kaikki sujuu, ja jos ei suju, laitetaan sujumaan.

Kassamyyjien työtehtäviin kuuluu kassapisteiden asiakaspalvelusta huolehtiminen, myyntityö sekä joustavasti myymälän muita tehtäviä.

Uudessa työkaverissa arvostamme:


- arvojemme mukaista asiakaspalveluhenkisyyttä,

- eduksi katsomme tietämyksen kalastuksesta ja venetarvikkeista,
- innostunutta ja iloista asennetta myynti- ja myymälätyöskentelyyn,

- taitoa työskennellä meidän kaikkien kanssa,

- omatoimista ja huolellista otetta työhön.


Työskentele kanssamme innostuneen ja motivoituneen henkilöstön parissa kasvavassa, kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Tarjoamme monipuolisia työnkuvia ja motivoivia uratarinoita. Meillä saat mahdollisuuden kouluttautua alan osaajaksi sisäisten sekä ulkoisten koulutusten ja tutkintojen avulla. Tule kehittymään kanssamme!


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyävt. tavaratalopäällikkö Petri Pihlajakankaalta sähköpostitse (petri.pihlajakangas@motonet.fi) tai puhelimitse (040 3190271) tai apulaispäällikkö Ville Naakalta sähköpostitse (ville.naakka@motonet.fi) tai puhelimitse (040 3190272) arkisin klo 9-14.

Hae tehtävää viimeistään 30.6.2019.

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

www.bromangroup.fi (http://www.bromangroup.fi)
YhteystiedotPetri, petri.pihlajakangas@motonet.fi
Työpaikan osoiteRistipellontie 19, 00390, Helsinki, 00390 HELSINKI
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.06.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.bromangroup.fi/jobs/242274-myyja
Ilmoitus jätetty11.06.2019
Ilmoitusnumero9997030
Työnantajan viite96803

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin