Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yritysmyynnin osaaja

Broman Group Oy Loimaa

Loimaan Motonetin toimipisteelle haetaan

YRITYSMYYNNIN OSAAJIA

tavarataloon perustettavaan AD VaraosaMaailman yritysmyyntipisteeseen.

Etsimme henkilöä esimiestehtäviin yritysmyyntivastaavaksi sekä myyntityöhön kenttämyyjäksi. Merkkaathan hakemuslomakkeelle mistä tehtävistä olet kiinnostunut.

Yritysmyyntivastaavana toimit innostavana ja esimerkillisenä esimiehenä sekä johdat yksikön tukku- ja yritysmyyntiä. Vastaat yritysmyynnin toiminnasta ja kehittämisestä. Tehtävässäsi vastaat uusien asiakkaiden hankinnasta, yhteistyösuhteista eri asiakasryhmiin sekä toimit yksikön johtotiimin jäsenenä. Yritysmyyntivastaavan valinnassa eduksi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestehtävistä.

Kenttämyyjän tehtäviin kuuluvat oman asiakaskunnan hoitaminen, uusasiakkaiden hankinta sekä jatkuva toiminnan kehittäminen omalla alueellasi. Tehtävässäsi huolehdit paikallisista sopimusneuvotteluista sekä tarjouksista yhdessä yritysmyynnin ohjauksen kanssa. Kenttämyyjän valinnassa eduksi katsotaan aikaisempi kokemus B2B -myynnistä.

Yritysmyynnin henkilökunnassa arvostamme:

- arvojemme mukaista asiakaspalveluhenkisyyttä,
- tietämystä autojen varaosista,
- innostunutta asennetta myynti- ja myymälätyöskentelyyn,
- autoalan- ja paikalliskorjaamotoiminnan tuntemusta,
- organisointi- ja paineensietokykyä,
- omatoimista ja huolellista otetta työhön.

Miksi hakea meille?

Tämän tiimin kanssa pääset rakentamaan uutta AD VaraosaMaailman yritysmyyntiä Motonetin kanssa saman katon alle. Työporukka on meillä todella rento ja Loimaan tiimi näkee toisiaan työajan ulkopuolellakin. Meillä et ehdi tylsistyä, sillä kehittyminen tapahtuu vikkelästi ja edistysaskelia otetaan joka päivä. Tässä on mahdollisuutesi päästä työskentelemään menestyvään suomalaiseen perheyritykseen, jossa työn ja vapaa-ajan tasapaino on hyvässä reilassa eikä byrokratia vaivaa päätä.

Tehtävät ovat toistaiseksi voimassaolevia ja kokoaikaisia. Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse tavaratalopäällikkö Tero Laitiselta (tero.laitinen@motonet.fi) tai aluemyyntipäällikkö Aki Vertalalta (aki.vertala@bromangroup.fi).

Hae paikkaa viimeistään 15.12.2019.

Broman Group -konserni on autojen ja moottoripyörien varaosa- ja tarvikemyyntiin sekä työkalujen, veneily- ja kalastustarvikkeiden, kodin ja vapaa-ajan tuotteiden myyntiin erikoistunut konserni.

http://www.bromangroup.fi/)
YhteystiedotTero, tero.laitinen@motonet.fi
Työpaikan osoiteHossinkatu 1, 32200, Loimaa, 32200 LOIMAA
PalkkausKatso kuvaus
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaKatso kuvaus
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy14.12.2019
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rekry.bromangroup.fi/jobs/773081-yritysmyynnin-osaaja
Ilmoitus jätetty14.11.2019
Ilmoitusnumero10166573
Työnantajan viite127543

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin