Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiön vuoromestari, ravintola

Buca-Rest Oy Oulu

VUOROMESTARIKSI PANNUUN
Ravintola Pannu on toiminut Oulun ydinkeskustassa vuodesta 1992 samoissa tiloissa jo kohta 30 vuotta. Buca-Rest Oy on paikallinen yksityinen oululainen perheyhtiö. Yhtiön omistukseen kuuluvat myös Ravintola Puistola x Cantina, Puistolan kahvila ja Puistolan kivijalkaleipomo sekä Oulun kauppahallissa sijaitseva Puistola Bakery leipomopuoti.
Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja tuottaa hyvää mieltä hymy ja pilke silmäkulmassa sekä tarjoilla tarkkaan valikoiduista laadukkaista raaka-aineista huolella valmistettua hyvän makuista ruokaa! Paikalliset raaka-aineet ovat lähellä sydäntämme kuten yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa kuten esimerkkinä Viskaalin tila Muhoksella.
Vuoromestariltamme edellytämme vahvaa keittiön ammattitaitoa ja ruoanvalmistusmenetelmien ja valmistustapojen osaamista ja soveltamista ravintolakeittiössä. Tehtäviisi kuuluun vastuullisen operatiivisen työskentelyn lisäksi keittiömestarin alaisuudessa ja hänen kanssaan ruokalistojen ja lounaslistojen suunnittelua. Teet tiivistä yhteistyötä salin esimiesten kanssa, joten sinulla on näkemystä keittiön ja salin toimivasta yhteistyöstä, ymmärrystä myös asiakaspalvelusta. Olet innostava esimerkillinen työssäsi. Ravintolatyö on iltoihin ja viikonloppuihin painottuvaa tiimityötä ja siinä korostuvat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sesonkiaikoina työpäivät venyvät usein normaalia pidemmiksi, joka vaatii joustamista ja asennetta vaikeissa ja haastavissakin olosuhteissa ja asiakaspalvelutilanteissa. Tämän kaiken jaksat pilke silmäkulmassa alaisiasi tukien.

Tehtävässä menestyminen edellyttää taloudellista ajattelukykyä ja halua päästä taloudellisiin tavoitteisiin. Työssä onnistumista auttavat järjestelmällinen ja looginen työskentelytapa sekä hyvät johtajantaidot, kyky ohjata ja opastaa keittiötiimin jäseniä työssään ja tehdä työtä heidän kanssaan. Kyky ilmaista itseään selkeästi sekä kirjallisesti että suullisesti. Olet ylpeä puhtaasta ja siististä keittiöstä ja niihin kuuluvista tiloista, jota omalla esimerkilläsi näytät.

Arvostamme työntekijöissämme sitoutumista työhönsä ja ravintolan toimintaperiaatteisiin ja arvoihin, halua olla osa tiimiämme ja tuottaa hyvää mieltä ja iloisuutta myös työntekijöiden keskuudessa. Toivottavasti sinulla heräsi halu hakea meille vuoromestariksi ja olla osa tiimiämme!

https://www.ravintolapannu.fi/
WWW-osoitehttp://
YhteystiedotSari-Helena Forsman, Ravintoloitsija, Puh: +358400338998, sari-helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Työpaikan osoiteKauppurienkatu 12, 90100 OULU
PalkkausSopimuksen mukaan!
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaaheti sopivan henkilön löydyttyä
Työaika2-vuorotyö, kokoaikainen työ
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.10.2021 klo 23:59
Jätä hakemusLähetä hakemuksesi suosittelijoineen sekä CV: kera sähköpostilla osoitteeseen otsikolla Pannun vuoromesterihaku: sari-helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Ilmoitus jätetty13.09.2021
Ilmoitusnumero10950244

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

40 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin