Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Buca-Rest Oy Oulu

Haemme keittiöömme innokasta, vikkeläsormista, liikkuvaa ja motivoitunutta osaajaa kokkitiimiimme. Meidän porukassamme saat kehittyä ja kasvaa ammatillisesti sekä pääset kehittämään toimintaamme kanssamme. Kokkina toimit osana nuorekasta ja ahkeraa huipputiimiä. Puistolassa meillä mennään vahvasti maku ja laatu edellä, joka ilmenee korkeana omavalmistusasteena sekä laadukkaina raaka-aineina ruokatuotteissamme. Lähiruoka on meille sydämen asia, jonka vuoksi teemmekin tiiviisti yhteistyötä tuottajien kanssa. Jos koet, että olet meidän "puuttuva linkki", niin nyt nopeasti hakemusta sisään.

Edellytämme että sinulla on alan koulutus sekä kokemusta a la carte-kokin tehtävistä riittävästi! Jos olet urasi aikana valmistanut pizzaa on siitä sinulle etua mutta pizzamestarimme opastavat sinut kyllä artesaanipizzojen saloihin.
Ravintola Puistola on toiminut Oulun ydinkeskustassa jo yli kymmenen vuotta arvokkaassa yli sata vuotta vanhassa Jugend-rakennuksen upeassa miljöössä. Puistola on Paistinkääntäjien kilpiravintola, joka on osoitus työmme arvostuksesta ja intohimostamme työhömme.

Olemme paikallinen ja yksityinen ravintolayhtiö, johon kuuluu lisäksi vuonna 1992 toimintansa aloittanut Ravintola Pannu sekä vielä alkuvuodesta Puistolan kellarissa toimiva artesaanipizzeria Cantina. Kevään aikana olemme tehneet laajan remontin jonka myötä kellarikerroksen artesaanipizzerian toiminta on siirretty katutasoon samaan keittiöön. Puistolassa meillä on lisäksi oma kivijalkaleipomo, jonka tuotteet ovat tarjolla sekä ravintolassa että katutason kahvilassa.
YhteystiedotSari-Helena Forsman, Ravintoloitsija, Puh: +358400338998, sari-helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Työpaikan osoitePakkahuoneenkatu 15, 90100 OULU
PalkkausMara Tess
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaamahdollisimman pian, oikean löydyttyä
Työaika2-vuorotyö, toistaiseksi voimassa oleva
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusLaita hakemuksesi sähköpostilla CV:n kera osoitteeseen sari-Helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392619

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin