Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki, pizzapaistaja

Buca-Rest Oy Oulu

Haemme ammattitaitoiseen tiimiimme kokkia/pizzanpaistajaa. Työ on vakituinen ja työaika keskimäärin 90 t / 3 vkossa. Kiireaikoina sekä loma-aikoina työaika nousee jopa täysille tunneille.

Toivottuina vaatimuksina edellytämme sinulta kättentaitoa, paineensietokykyä ja taitoa valmistaa pizza oikeaoppisesti, plussaa jos sinulla on kokin perustutkinto suoritettuna. Mutta jos olet kätevä käsistäsi, voimme myös kouluttaa sinut mestaripaistajaksi. Toivottavasti kiinnostuit, älä pelkää ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Toiminnassamme korostamme pizza-asiantuntijuutta (tieto-taito, kokemus, osaaminen) laadukkaita raaka-aineita, käsityötä, ajankohtaisuutta, jatkuvaa tuotekehitystä ja uudistumista, monipuolisuutta pizzatyyleissä sekä helppoa lähestyttävyyttä, palvelun laadukkuutta, raaka-aineiden laadukkuutta, harkittuja juomatuotteita, tunnelmaa yli 100 vuotta vanhan rakennuksen upeassa uniikissa miljöössä.

Olemme paikallinen ja yksityinen ravintolayhtiö, johon kuuluu lisäksi vuonna 1992 toimintansa aloittanut Ravintola Pannu sekä vielä alkuvuodesta Puistolan kellarissa toimiva artesaanipizzeria Cantina. Kevään aikana olemme tehneet laajan remontin jonka myötä kellarikerroksen artesaanipizzerian toiminta on siirretty katutasoon samaan keittiöön. Puistolassa meillä on lisäksi oma kivijalkaleipomo, jonka tuotteet ovat tarjolla sekä ravintolassa että katutason kahvilassa.
YhteystiedotSari-Helena Forsman, Ravintoloitsija, Puh: +358400338998, sari-helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Työpaikan osoitePakkahuoneenkatu 15, kellarikerros, 90100 OULU
PalkkausTess!
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti kun oikea henkilö löytyy
Työaika2-vuorotyö, painottuu iltaa ja viikonloppuun
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusLaita hakemuksesi sähköpostilla CV:n kera osoitteeseen sari-Helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10392623

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin