Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Leipuri

Buca-Rest Oy Oulu

Buca-Rest Oy on perinteikäs oululainen ravintolapalveluja tarjoava yhtiö. Yhtiöön kuuluvat kaikille oululaisille tutut Ravintola Pannu ja Ravintola Puistola sekä artesaanipizzeria Cantina, jotka tarjoavat ruokaelämyksiä jokaiseen makuun. Yhtiöllämme on lähes 30 vuoden historia ja tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme 40 osaavan ammattilaisen voimin.
Ravintola Puistola sijaitsee Oulun ydinkeskustan perinteikkäässä vaaleanpunaisessa jugend-rakennuksessa ja tarjoaa monipuolisia elämyksiä historiallisessa miljöössä. Puistolalle on myönnetty kunnioitetun Chaine des Rotisseurs -järjestön kilpi osoituksena ruokamme ja palvelumme huippulaadusta. Puistolan Eurooppalaistyylisessä kahvilassa on tarjolla suolaista ja makeaa, sekä maukkaita ruoka-annoksia ja itsetehtyä artesaanijäätelöä. Ruoka- ja seurusteluravintola Puistola on kuuluisa herkullisesta lounaslistastaan ja loistava valinta myös iltaruokailuun. Kabinettimme tarjoavat mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Herkullisten tuotteidemme takana on tinkimätön halu tehdä hyvää ja laadukasta ruokaa palvelua unohtamatta. Yksi tärkeä osa ruokatuotantoamme on oma Puistolan kivijalkaleipomo, jossa syntyvät kahvilassa ja ravintolassa tarjolla olevat konditoriatuotteet, muut suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä leivät ja täytekakut. Leipomotuotteitamme valmistetaan myös ulosmyyntiin.

Toimintamme kehittämiseen liittyen etsimme nyt osaavaa ammattilaista hapanjuurileipuria sekä taikinoiden tekijää. Oletko sinä etsimämme?
LEIPURI
Haluatko juuri sinä olla hapanjuureen leivottujen tuotteittemme tekijä ja kehittäjä?

Tehtävänäsi on vastata leipomomme hapanjuurileivonnasta sekä näihin liittyvien tuotteiden tuotekehityksestä. Tehtäviisi kuuluu myös kaikkien taikinoiden valmistus, esimerkkinä erilaiset leipätuotteemme kuten mallasleipä, ruisjuureen leivottu ruisleipä, ravintolan kateleivät, artesaanipizzojemme taikinat, makeat taikinat kuten pullataikina mm. Toimit tiiviissä yhteistyössä taitavien kondiittorileipureiden sekä yrittäjän kanssa ja tukenasi on myös keittiömestarimme. Ammattilaisena olet kiinnostunut siitä mitä maailmalla tapahtuu niin hapanjuurileivonnassa kuin yleensä leivonnassa ja uusimmat trendit näkyvät kättesi työnä liikkeemme tuotevalikoimissa. Otat vastuuta kanssamme leipomomme tuotteiden sekä myynnin kehittämisestä ja tarvittaessa työskentelet myös asiakaspalvelussa.
Odotamme, että työsi on sinulle intohimo! Laatu, maku ja palvelu ovat lähellä myös sinun sydäntäsi ja olet ylpeä kaikesta mitä teet. Vankka alan koulutus ja kokemus luovat pohjan onnistumisellesi. Et ole tyytyväinen tähän hetkeen, vaan haluat kehittää ja kehittyä ollaksesi vieläkin parempi. Vahvan tuotannollisen osaamisen lisäksi ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuudet ja nautit myös asiakkaiden palvelemisesta. Joustavuus ja yrittäjähenkisyys ovat ominaisuuksia joita arvostamme tiimissämme!
Tarjoamme sinulle rooliin, jossa voit toteuttaa itseäsi hyvässä yrityksessä ja hyvässä tiimissä!

Jos kiinnostuit lähetä hakemuksesi tai soita ja kysy lisää tehtävästä ja odotuksistamme. Päätöksesi tehtyä, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen.
YhteystiedotSari-Helena Forsman, Ravintoloitsija, Puh: +358400338998, sari-helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Työpaikan osoitePakkahuoneenkatu 15, kellarikerros, 90100 OULU
PalkkausTes/sopimuksen mukaan
Työ alkaaheti oikean löydyttyä
Työaikakokoaikatyö, aamuaikaiseen painottuva
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva
Haku päättyy15.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemusLaita hakemuksesi sekä CV sähköpostilla osoitteeseen sari-helena.forsman@ravintolapuistola.fi
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395076

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin