Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Muu markkinoinnin erityisasiantuntija

Buorre Oy Ab Vaasa

Buorre on markkinointi- ja designtoimisto, jonka nimi tarkoittaa hyvää saameksi. Pyrimme toimimaan nimemme mukaisesti kaikessa, mitä teemme. Saamme aikaan tuloksia kehittämällä asiakkaidemme liiketoimintaa luovilla ja tuloksellisilla digiratkaisuilla. Nyt etsimme Vaasan tai Helsingin studiolle digimarkkinoijaa. Saat itse päättää missä istut - tai saat toimia täysin etänä.

Digimarkkinoijana Buorrella pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaillemme maailmanluokan digikampanjoita. Vastuullasi on kampanjan kokonaisvaltainen suunnittelu aina budjetista mainosfeedien rakentamiseen, sekä tulosten seurantaan. Saatuun dataan perehtyminen on sinulle intohimo ja pystyt näkemään saavutettujen tulosten taakse. Asiantuntijuutesi avulla osaat kertoa asiakkaalle näkemyksesi siitä, miten digimarkkinointia tulisi kehittää. Tulosten raportointi ja havainnollistaminen esimerkiksi analytiikan avulla onnistuu sinulta luontevasti. Google-maailma on sinulle tuttua ja hallitset sekä orgaanisen (SEO) että maksullisen (SEM) puolen lainalaisuudet ja työkalut.

Mitä tarvitsemme? Asennetta ja näkemystä digimarkkinoinnin toteuttamiseen! Olet intohimoinen alan trendien seuraaja ja tiedät mistä foorumeilla puhutaan. Työkaverisi ovat graafikoita, koodareita, copyja ja projektipäälliköitä, joten toivomme sinun olevan tiimipelaaja. Haemme ennen kaikkea rohkeaa ja innokasta tekijää, jolla on halu kehittyä. Voit olla hiomaton timantti - meidän kanssamme pääset varmasti loi- stamaan!

Odotamme sinulta
- Digimarkkinoinnin aikaisempaa työkokemusta ja keskeisten työkalujen hallintaa (Google ADS, Microsoft ADS, Facebook Business Manager, Google Analytics, Datastudio, SEMrush jne.)
- Soveltuvaa koulutusta tai kiinnostuksen kautta itse hankittua osaamista
- Kokemusta kampanjoiden ja mainosbudjettien itsenäisestä hallinnasta
- Googlen työkalujen hallintaa ja ymmärrystä osana digimarkkinointia (Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, Google Data Studio)

Osaaminen seuraavista teknologioista
- SEO ja SEM
- Google Ads
- Google Analytics
- Facebook Business Manager

Tarjoamme sinulle
- Mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kasvavassa yrityksessä
- Mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kasvuun
- Nykyaikaiset työkalut
- Positiivisen työilmapiirin

Työntekijänämme saat
- Vapaat työajat
- Mahdollisuuden kehittyä, kehittää ja määrittää itse työtäsi
- Palkintoja onnistumisista

Arvostamme
- Rohkeutta
- Proaktivisuutta
- Jatkuvaa kehittymistä

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@buorre.fi. Lisätietoja tehtävästä saat Sami Relanderilta puh. 0505670261, tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@buorre.fi.
WWW-osoitehttp://www.buorre.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä saat Sami Relanderilta puh. 0505670261, tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen rekry@buorre.fi.
Työpaikan osoite65100 VAASA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaAloitus mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.10.2020
Jätä hakemusrekry@buorre.fi
Ilmoitus jätetty17.09.2020
Ilmoitusnumero10463360

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin