Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Java Back End Developer

Buutti Oy Oulu

Etsimme nyt Java kehittäjää työskentelemään monipuolisissa asiakasprojekteissamme.
Tässä tehtävässä työskentelet konsulttina asiakasprojekteissamme, jotka toteutat laadukkaasti moderneja teknologioita hyödyntäen. Buuttilaisena olet osa jatkuvasti kasvavaa joukkoamme ja tarjoamme sinulle rennon työyhteisön, jossa pääset kehittymään kiinnostavissa asiakasprojekteissa. Asiakkainamme on niin suuria kuin myös pienempiä toimijoita muun muassa tietoliikenneteknologian, terveydenhoidon ja autoteollisuuden toimialoilta. Tulet työskentelemään joko asiakkaidemme toimitiloissa tai Buutin omalla toimistolla Oulun Teknologiakylässä. Buutilla me kuuntelemme sinua, voit itse vaikuttaa, mihin projekteihin menet.

Olemme kahdessa vuodessa kasvaneet neljän innokkaan perustajan porukasta 30 hengen yritykseksi. Kasvumme salaisuutena ovat työntekijät, joita yhdistää aito intohimo ohjelmointiin. Asiakasprojektien vaatimukset osaamisen ja teknologioiden suhteen vaihtelevat, ja ohjelmoijillamme onkin kokemusta trainee tasosta aina useisiin vuosikymmeniin. Asiakasprojektien lisäksi Buutti tarjoaa koulutuspalveluita, joissa sinulla on myös mahdollisuus toimia kouluttajana. Tarjoamme lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä kasvavan yrityksen uramahdollisuudet.

Vaatimukset työhön. Sinulla on vähintään vuoden työkokemus Java Back End ohjelmoinnista. Olet kerryttänyt jo parin vuoden ajan kokemusta ohjelmistokehityksestä työn, koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta. Sinulla on Java 8 ja Java EE kokemusta. Lisäksi hallitset web sovellusten periaatteet. Haluat kehittää ohjelmointitaitojasi ja olet valmis omaksumaan uusia teknologioita. Työskentelet itsenäisesti ja olet valmis ottamaan vastuuta.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, tutustu meihin Buutin nettisivuilla ja lähetä hakemuksesi 31.8. mennessä.
WWW-osoitehttps://buutti.com
YhteystiedotSonja Mehtälä, puh. 045 787 49896, sonja.mehtala@buutti.com
Työpaikan osoiteTeknologiantie 18, 90590 OULU
PalkkausKiinteä kuukausipalkka ja bonukset
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty16.08.2019
Ilmoitusnumero10064430

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin