Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vastaava työnjohtaja

Canvas Oy Turku

Vastaava TyönjohtajaHaemme asiakasyrityksellemme Turun alueelle vastaavaa työnjohtajaa kasvavan rakennusliikkeen uudiskohteen rakentamisen pariin.

Eduksi katsomme, että hakemallamme henkilöllä on tuntemusta uudishallirakentamisesta ja ymmärrystä kustannustehokkaasta toimintatavasta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. RKM/INS/DI) ja rakennusalan kattavaa kokemusta.Odotamme sinulta aloitteellisuutta ja järjestelmällistä otetta työntekoon sekä tiimityöskentelyn taitoja.

Tarjoamme sinulle hienon tilaisuuden päästä hyödyntämään osaamistasi kasvavan rakennusliikkeen toiminnassa.

Mikäli kiinnostuit, soita meille p. 040 579 6360, kysy rohkeasti lisää tehtävästä ja sovitaan haastatteluaika. Hakemamme työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme.Älä käytä turhaan aikaasi pitkien hakemusten kirjoitteluun, vaan laita meille sähköpostia info@canvas.fi TAI lyhyet tiedot itsestäsi https://canvas.fi/avoin-hakemus/

Tutustu meihin myös osoitteessa https://canvas.fi/ sekä Facebookissa: Henkilöstöratkaisut Canvas Oy

Canvas Oy on henkilöstöratkaisuihin erikoistunut, tavallista ketterämpi yritys. Sopivan kokoinen, kovin tekeväinen ja ehdottoman aikaansaava. Canvas vuokraa ja rekrytoi tekijöitä kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja teollisuuden alojen monipuolisiin tehtäviin.

Tarjoamme joustavia työmahdollisuuksia erilaisiin elämän tilanteisiin keikkatöistä vakituisiin työsuhteisiin. Canvas on osana RTJ-Siivous Ky:tä, joka on rakennusalan työvoiman ja työkoneiden vuokraukseen keskittynyt yritys. Alan vahvaa, 35 vuoden kokemusta täydentää innovatiivinen ajattelutapa ja tekemisen meininki.
WWW-osoitehttp://www.canvas.fi
Yhteystiedotwww.canvas.fi
Työpaikan osoiteTurku, 20100 TURKU
PalkkausTES
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Kokoaikainen
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakituinen
Haku päättyy20.04.2021 klo 00:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://canvas.likeit.fi/apply/7370730
Ilmoitus jätetty08.04.2021
Ilmoitusnumero10694244
Työnantajan viite7370730_2104081021

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin