Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Liikenneopettaja

CAP-Group Oy Helsinki

Liikenneopettaja, CAP-Autokoulu Helsinki Kamppi, CAP-Group Oy

CAP-Group Oy on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP-Group Oy piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen.

Vuonna 2020 CAP-Group Oy:llä on yhteensä noin 330 tyytyväistä työntekijää ja useita sopimuskouluttajia sekä vielä paljon enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys kulkevat aina käsi kädessä. Varsinkin palvelubisneksessä henkilöstö on erittäin tärkeä. Millaiset ihmiset, sellainen yritys. Jos henkilöstö ei ole tyytyväinen, ei sitä kohta ole asiakaskaan. Toimipisteitä konsernillamme on tällä hetkellä lähes 100 ja lisää on tulossa. CAP jatkaa menestymistään ja kasvuaan, koska paljon on vielä tekemättä ja alalle annettavaa.

Haluatko sinäkin olla CAPpilainen?

Haemme Helsingin Kampin CAP-Autokouluun asiakaspalveluhenkistä liikenneopettajaa tai sopimuskouluttajaa B-ajokorttiluokan opetukseen. Kampin toimipisteen lisäksi vastuullasi on myös Lauttasaaren toimipisteemme. Tukenasi toimipisteillä on myyntineuvottelija.

Etsimme hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa myyntihenkistä ja palvelualtista liikenneopettajaa. Liikenneopettajan työtehtäviin kuuluvat B-ajokorttiluokan opetustyön lisäksi mm. jonkin verran sähköistä oppilashallintaa. Innostus uuden oppimiseen ja omaksumiseen ja koko työyhteisön huomioiva asenne ovat tärkeitä piirteitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Odotamme sinulta iloista, avointa ja ammattimaista asennetta työntekoon. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja sinulla on voimassa oleva liikenneopettajalupa. Huomioimme myös vastavalmistuneet liikenneopettajat. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielten osaamista, tuntemusta sähköisistä opetusvälineistä ja taitoa toimia nykyaikaisessa toimistoympäristössä. Omaat itsenäiset valmiudet liikenneopettajan työhön kuuluvien tehtävien hoitamiseen ketjun toimintamallien mukaisesti. Tukenasi perehdytyksessä sekä työtehtävissä ovat mukavat kollegat, rento ja kannustava työilmapiiri ja laaja asiantuntemus.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työsuhteeseen. Työaika on kokoaikainen. Tuntipalkkaus, liikenneopetusalan TES.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Lindberg (vastuualueet: koulutus, laatu ja HR), 041 730 3664, sampsa.lindberg@cap.fi.
WWW-osoitehttp://www.cap.fi
YhteystiedotSampsa Lindberg (vastuualueet: koulutus, laatu ja HR), 041 730 3664, sampsa.lindberg@cap.fi
Työpaikan osoiteRuoholahdenkatu 6, 00180 HELSINKI
PalkkausTuntipalkkaus, liikenneopetusalan TES.
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaHeti sopivan henkilön löydyttyä.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.08.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?670704b7
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391307

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

42 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin