Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Suomen kielen kouluttaja

CareeriaPlus Oy Helsinki

CareeriaPlus Oy kehittää ja tuottaa osaamista työelämään. Pääasialliset tuotteemme ovat maahanmuuttajien koulutuspalvelut, työllistämisen valmennuspalvelut sekä työelämän kehittämispalvelut. Henkilöstöä on 60 ja liikevaihto 5 Meur. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Vantaalla, Keravalla ja Porvoossa. CareeriaPlus Oy kuuluu Careeria-koulutuskonserniin.

Haemme suomen kielen kouluttajia määräaikaisiin tai toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Maahanmuuttajakoulutuksen palveluihin Helsinkiin ja Vantaalle. Meillä on mahdollisuus myös keikkatyöhön ja sijaisuuksiin.

Työskentely edellyttää valmiutta työskennellä eri toimipisteissämme sekä joustavuutta ja ohjauksellista työotetta.

Edellytämme ylempää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä ja työkokemusta aikuisten maahanmuuttajien parissa, mieluiten kotoutumiskoulutuksissa sekä kiinnostusta työelämälähtöiseen suomen kielen opettamiseen. Jos hakijan koulusivistyskieli on muu kuin suomi vaaditaan myös yleisen kielitutkinnon ylimmän tason todistus tai valtionhallinnon kielitutkinnon erinomaisen tason todistus.

Tehtävät ovat päätoimisia ja osa-aikaisia (16-38,75 h/vko), palkkaus AVAINOTES:n Osio E:n mukainen. Työ voi alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Jatkuvan hakumme hakuaika päättyy 18.12.2020.

Lisätietokyselyt pyydämme ystävällisesti lähettämään sähköpostitse koulutuspäällikkö Annina Salmiselle, annina.salminen@careeria.fi
WWW-osoitehttp://careeria.fi
Yhteystiedotannina.salminen@careeria.fi
Työpaikan osoite00880 HELSINKI
PalkkausAVAINOTES:n Osio E:n mukainen
Työ alkaa01.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 16-38,75 h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://careeria.fi/careeria/rekry/
Ilmoitus jätetty21.09.2020
Ilmoitusnumero10464747

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin