Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Valmentaja työllistämisen valmennuspalveluihin

CareeriaPlus Oy Helsinki

CareeriaPlus Oy kehittää ja tuottaa osaamista työelämään. Pääasialliset tuotteemme ovat maahanmuuttajien koulutuspalvelut, työllistämisen valmennuspalvelut sekä työelämän kehittämispalvelut. Henkilöstöä on n. 60 ja liikevaihto n. 5 Meur. Toimipisteemme ovat Helsingissä, Vantaalla, Keravalla ja Porvoossa. CareeriaPlus Oy kuuluu Careeria-koulutuskonserniin.

Kasvatamme asiantuntija- ja opettajaverkostostoamme.

Haemme

TYÖLLISTÄMISEN VALMENNUSPALVELUIHIN KOKENUTTA VALMENTAJAA

Etsimme innostuneeseen tiimimme valmentajaa tekemään yhdessä tuloksellista työnhaku- ja uravalmennusta. Valmennusten tavoitteena on löytää yhdessä asiakkaan kanssa työllistymiseen tai opiskeluun tähtääviä ratkaisuja. Asiakastyö on rinnalla kulkevaa ja siihen kuuluu sekä yksilö- että ryhmäohjausta sekä laaja-alaista asiakkaan tukemista eteenpäin elämässä ja urapolulla. Valmentajan työ sisältää osaamisen kartoitusta, työnhakua, yritys- ja oppilaitosvierailuja sekä vahvaa yritys- ja verkostoyhteistyötä. Valmentajan toimipiste on Helsingissä.

Odotamme valmentajalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tavoitteellista ja kehittävää työotetta, kykyä joustavuuteen ja tiimityöskentelyyn sekä osallistumista verkostoyhteistyöhön. Edellytämme myös tietämystä työllistymistä edistävistä palveluista, tuntemusta alueen yritys- ja koulutuskentästä sekä muusta palveluverkostosta. Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön, mielenkiintoisen työn ja mukavia työkavereita.

Edellytämme soveltuvaa sosiaalialan korkeakoulututkintoa sekä pedagogista pätevyyttä. Työvalmennuksen erikoisammattitutkinto tai kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto katsotaan eduksi. Valmentajan työnkuvasta suoriutuminen edellyttää erinomaista suomen ja hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Sinulla on useiden vuosien työkokemus valmentamisesta, rekrytoinneista tai muusta nuorten tai aikuisten ohjaustyöstä ja henkilökohtaisesta yksilöohjauksen ja/tai ryhmäohjauksen palvelun tuottamisesta. Olet vankka ammattilainen, jolla on palava halu auttaa asiakkaita eteenpäin yhdessä tiimin kanssa.

Tehtävä on päätoiminen, osa-aikainen (16 - 38,75 h/vko) ja määräaikainen 21.3.2021 saakka. Palkkaus OVTES:n mukainen (peruspalkka 3592,67- 3819,20 €/kk koulutustasosta riippuen, hyväksyttävistä työkokemusvuosista maksetaan lisäksi henkilökohtaista vuosisidonnaista lisää). Työ alkaa mahdollisimman pian. Koeaika on 6 kk. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena ovat kaikki CareeriaPlussan toimipaikat.

Koeajan kuluessa tehdään työhöntulotarkastus työnantajan työterveyshuollossa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 29.2.2020. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
WWW-osoitehttp://careeria.fi
YhteystiedotLisätietoja puhelimitse antaa Työllistämisen valmennuspalveluiden johtaja Suvi-Riikka Milord, puh. 040 721 5241, suvi-riikka.milord@careeria.fi
Työpaikan osoiteLämmittäjänkatu 2, 00880 HELSINKI
PalkkausOVTES
Työkokemusyli 5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, 16 - 38,75 h/vko
Työn kestoyli 12 kuukautta, 21.03.2021 saakka
Haku päättyy29.02.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.careeria.fi/careeria/rekry/
Ilmoitus jätetty17.01.2020
Ilmoitusnumero10230400

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin