Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Baarimestari, Casa Largo

Casa Largo, Asema-aukio 2, 00100 Helsinki Helsinki

Casa Largo on moderni ja välitön espanjalainen ravintola Helsingin sydämessä, Sokoksen kulmassa. Täällä valmistamme rennolla otteella herkullisia makuja aina tapaksista paellaan ja crema catalanaan. Monipuolinen juomavalikoima ja asiantunteva palvelu mahdollistavat asiakkaallemme aidon espanjalaisen elämyksen, jota erinomainen palvelumme korostaa.

Jos baarityöskentely on sinulla verissä ja tunnet palavaa intohimoa drinkkien luomiseen, baarityöskentelyn kehittämiseen ja viihdyt asiakkaiden keskellä, sinulla on juuri ne ominaisuudet joita baarimestariltamme odotamme. Vastaat baarissa niin tuotteiden kuin asiakaspalvelunkin hyvästä laadusta ja kehittämisestä sekä ohjaat ja koulutat muita baarissa työskenteleviä.

Tarjoamme luotettavan työnantajan, iloiset työkaverit ja ison talon edut. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset myös nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.

Lähde: sok.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin