Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö, Casa Largo

Casa Largo, Asema-aukio 2, 00100 Helsinki Helsinki

Casa Largo - espanjalaisia makuja
Casa Largo on moderni ja välitön espanjalainen ravintola Helsingin sydämessä, Sokoksen kulmassa. Täällä valmistamme rennolla otteella herkullisisa makuja aina tapaksista paellaan ja crema catalanaan. Monipuolinen juomavalikoima ja asiantunteva palvelu mahdollistavat asiakkaallemme aidon espanjalaisen elämyksen, jota erinomainen palvelumme korostaa.

Jos intohimosi on hyvän ruuan ja juoman lisäksi asiakaspalvelu sekä haluat tehdä asiat vielä aavistuksen paremmin, voit olla etsimämme vuoropäällikkö. Onnistuaksesi työssäsi tarvitset tehtävään soveltuvan koulutuksen (restonomi / esimieskoulutus), muutaman vuoden työkokemusta esimiestyöstä, englannin kielen taitoa, joustavuutta, idearikkautta, pitkäjännitteisyyttä ja jämäkän, mutta aurinkoisen olemuksen joka tilanteessa.

Tarjoamme luotettavan työnantajan, ammattitaitoiset ja iloiset työkaverit. Meillä saat myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi ja edetä uralla. Vakituisena työntekijänä pääset myös nauttimaan HOK-Elannon erinomaisista henkilökuntaeduista.

Lähde: sok.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin